Places logo
Menu

Dit zijn de drie best beoordeelde bedrijven van Dokkum

Dit zijn de drie best beoordeelde bedrijven van Dokkum

Dokkum is een stad in de Nederlandse provincie Friesland. Dokkum beschikt over een grote geschiedenis vanwege zijn internationale handelsgeest in 1500. Er was sprake van levendig handelsverkeer dankzij de open verbinding met de Lauwerszee. In 1598 werd de Admiraliteit in Dokkum gevestigd. De Admiraliteit zorgde voor de beveiliging van scheepvaart en kustbescherming van de provincies Friesland en Groningen in de oorlogstijd. Een zeehavenfunctie heeft Dokkum allang niet meer, maar de handelsgeest waant zich er zeker nog. Dokkum groeit en bloeit van ondernemers. Maar welke ondernemingen worden nu eigenlijk het beste beoordeeld in Dokkum? Telefoonboek.nl deed onderzoek en wij hebben de drie best beoordeelde bedrijven op een rijtje voor je gezet.

Top drie best beoordeelde bedrijven in Dokkum

  1. A. Monsma Auto's - op basis van 87 beoordelingen gemiddeld een 8.8
  2. Barwari Telecom - op basis van 43 beoordelingen gemiddeld een 8
  3. Yde Bos Caravans - op basis van 40 beoordelingen gemiddeld een 7.7

Monsma Auto's heeft al ruim 15 jaar ervaring in de auto industrie. U kunt er terecht voor groot en klein onderhoud aan personenauto's, maar ook voor het kopen en verkopen van auto's. Klanten zijn vooral te spreken over de goede prijs/kwaliteit verhouding en het gevarieerde aanbod auto's van dit bedrijf. Met een gemiddelde beoordeling van een 8.8 kunt u zeker bij dit bedrijf terecht voor al uw kwesties liggend in de autobranche!

Barwari Telecom is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van mobiele telefoons en tablets. Klanten zijn vooral te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van het bedrijf. Ze vinden het personeel eerlijk en geven aan dat de prijs van hun service goedkoop is. Bovendien vinden de klanten over het algemeen de klantenservice goed. Volgens Google-reviews krijgt dit bedrijf ook vijf sterren. Kortom, met een 8 gemiddeld is dit een prima bedrijf voor uw telefoon reparaties.

Yde Bos Caravans is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte en nieuwe caravans, vouwwagens en bijbehorende accessoires. Klanten vinden het voornamelijk prettig dat dit bedrijf hun afspraken nakomt. Het bedrijf scoort het hoogst op de prijs/kwaliteit verhouding. Het bedrijf krijgt daarnaast 4.4 van de 5 sterren op Google Reviews. Met een 7.7 gemiddeld is dit bedrijf uitstekend van al uw kwesties rondom caravans en vouwwagens.

Ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl beoordelingen achterlaten van bedrijven. Bezoekers kunnen bedrijven beoordelen op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal beoordelingen en rating van klanten wordt een gemiddelde berekend. In dit artikel vindt u de drie best beoordeelde bedrijven in Dokkum geselecteerd uit een database van 126 bedrijven. De top drie is gebaseerd op de hoogste beoordelingen op Telefoonboek.nl.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!