Places logo
Menu

Dit zijn de beste 5 beoordeelde bedrijven in Breda

Dit zijn de beste 5 beoordeelde bedrijven in Breda

Breda staat bekend om zijn mooie binnenstad, de Lieve Vrouwe Kerk en de verscheidenheid aan horecagelegenheden waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten. In deze prachtige stad vindt u veel overblijfselen van rijke geschiedenis waaronder de basis van het Koningshuis en prachtige onontdekte pareltjes die duiden op een vroegere rijke handel. Tegenwoordig is Breda uitgegroeid tot een moderne stad, met historisch decor, een gezellige sfeer en veel nieuwe winkels en ontwikkelingen op modern architectonisch gebied. Woont u in Breda en bent u benieuwd welke bedrijven goed beoordeeld worden? Places.nl zocht het voor u uit.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten van bedrijven. Ze kunnen het bedrijf een cijfer geven en beoordelen op hun prijs/kwaliteitverhouding, algemene indruk en service. Voor dit onderzoek zijn er 5 bedrijven geselecteerd met een hoge beoordeling. Om mee te doen in de rating moet een bedrijf meer dan 40 keer beoordeeld zijn.

Top 5 best beoordeelde bedrijven

1. Nick's Computers Breda scoort gemiddeld een 9,7 met 389 beoordelingen

Nick's Computers is gespecialiseerd in computer reparatie, onderhoud, advies en assemblage. Klanten zijn te spreken over de erg goede en snelle service van Nick. Bovendien zijn de klanten het meest te spreken over de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

2. Iron Kledingreparatie scoort gemiddeld een 8,9 met 229 beoordelingen

Bent u op zoek naar een kledingreparatie of strijkservice? Voor super snelle service en kwaliteit kunt u terecht bij Iron Kledingreparatie.

3. Hij & Zij Kledingreparatie scoort gemiddeld een 9,1 met 226 beoordelingen

Klanten zijn bij Hij & Zij Kledingreparatie vooral te spreken over de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze vinden het bedrijf zeer klantvriendelijk.

4. Transparant Webdesign scoort gemiddeld een 9,6 met 137 beoordelingen

Bij Transparant Webdesign kunt u terecht voor het ontwikkelen en onderhouden van websites alsmede het adviseren, begeleiden en verrichten van andere werkzaamheden op webgebied.

5. Herenkapsalon Dahmani scoort gemiddeld een 9,9 met 86 beoordelingen

Klanten zijn erg te spreken over kapsalon Dahmani. Klanten zijn voornamelijk tevreden met de prijs/kwaliteitverhouding van de kapperszaak en de complete algemene indruk van de zaak.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!