Dit zijn de beste 5 beoordeelde bedrijven in BredaDit zijn de beste 5 beoordeelde bedrijven in Breda

Breda staat bekend om zijn mooie binnenstad, de Lieve Vrouwe Kerk en de verscheidenheid aan horecagelegenheden waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten. In deze prachtige stad vindt u veel overblijfselen van rijke geschiedenis waaronder de basis van het Koningshuis en prachtige onontdekte pareltjes die duiden op een vroegere rijke handel. Tegenwoordig is Breda uitgegroeid tot een moderne stad, met historisch decor, een gezellige sfeer en veel nieuwe winkels en ontwikkelingen op modern architectonisch gebied. Woont u in Breda en bent u benieuwd welke bedrijven goed beoordeeld worden? Places.nl zocht het voor u uit.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten van bedrijven. Ze kunnen het bedrijf een cijfer geven en beoordelen op hun prijs/kwaliteitverhouding, algemene indruk en service. Voor dit onderzoek zijn er 5 bedrijven geselecteerd met een hoge beoordeling. Om mee te doen in de rating moet een bedrijf meer dan 40 keer beoordeeld zijn.

Top 5 best beoordeelde bedrijven

1. Nick's Computers Breda scoort gemiddeld een 9,7 met 389 beoordelingen

Nick's Computers is gespecialiseerd in computer reparatie, onderhoud, advies en assemblage. Klanten zijn te spreken over de erg goede en snelle service van Nick. Bovendien zijn de klanten het meest te spreken over de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

2. Iron Kledingreparatie scoort gemiddeld een 8,9 met 229 beoordelingen

Bent u op zoek naar een kledingreparatie of strijkservice? Voor super snelle service en kwaliteit kunt u terecht bij Iron Kledingreparatie.

3. Hij & Zij Kledingreparatie scoort gemiddeld een 9,1 met 226 beoordelingen

Klanten zijn bij Hij & Zij Kledingreparatie vooral te spreken over de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze vinden het bedrijf zeer klantvriendelijk.

4. Transparant Webdesign scoort gemiddeld een 9,6 met 137 beoordelingen

Bij Transparant Webdesign kunt u terecht voor het ontwikkelen en onderhouden van websites alsmede het adviseren, begeleiden en verrichten van andere werkzaamheden op webgebied.

5. Herenkapsalon Dahmani scoort gemiddeld een 9,9 met 86 beoordelingen

Klanten zijn erg te spreken over kapsalon Dahmani. Klanten zijn voornamelijk tevreden met de prijs/kwaliteitverhouding van de kapperszaak en de complete algemene indruk van de zaak.

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek