Dit zijn de 10 best beoordeelde kapperszaken van NederlandZo worden kappers beoordeeld

Is het weer tijd voor een knipbeurt? Met keus uit veel verschillende kapperszaken kan het een lastige beslissing zijn om de juiste kapperszaak te kiezen. Want welke kappershanden vertrouwd u nou uw geliefde lokken toe? Places.nl helpt u op weg en maakte een lijst met de best beoordeelde kapperszaken van Nederland.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers contactgegevens van kappers opzoeken maar ook een beoordeling achterlaten in de vorm van een cijfer of review. Het cijfer, ook wel de rating, is het gemiddelde cijfer van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen wordt een gemiddelde opgesteld. De beoordeelde kapperszaken zijn verkregen via de database van Telefoonboek.nl. Om mee te doen in de rating moet een kapperszaak meer dan 40 keer beoordeeld zijn.

De 10 beste beoordeelde kappers

  1. De Kapperij uit Wormerveer met 43 beoordelingen en een 10 gemiddeld.
  2. Kapsalon Gaby van der Made uit Venlo met 47 beoordelingen en een 9,9 gemiddeld.
  3. Herenkapsalon Dahmani uit Breda met 86 beoordelingen en een 9,9 gemiddeld.
  4. ES Hair & Beauty Salon uit Amersfoort net 40 beoordelingen en een 9,8 gemiddeld.
  5. ODA Hair Fashion uit 's Heerenberg met 454 beoordelingen en een 9.8 gemiddeld.
  6. Joseph Hair uit Woerden met 40 beoordelingen en een 9,4 gemiddeld.
  7. Kapsalon Zafer uit Dieren met 109 beoordelingen en een 9,3 gemiddeld.
  8. Kapsalon Berkay uit Hoorn met 114 beoordelingen en een 9,2 gemiddeld.
  9. G&L Hairsalon uit Rotterdam met 120 beoordelingen en en 9,2 gemiddeld.
  10. Sal's Signature uit Amsterdam met 79 beoordelingen een een 9,2 gemiddeld.

Positieve beoordelingen

De kapperszaken die hoog beoordeeld worden spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes van hun klanten.Goede service, klantvriendelijkheid en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel bij de consument. Een fijne ontspannen sfeer is belangrijk voor de consument zodat ze zich welkom voelen. Bovendien blijken alle hoog beoordeelde kapperszaken goed telefonische bereikbaar te zijn.

Negatieve beoordelingen

Uit de negatieve beoordelingen komt duidelijk naar voren dat de consument het vervelend vindt als er sprake is van lange wachttijden. Vooral wanneer kapperszaken adverteren met 'knippen zonder afspraak' en ze vervolgens lang op hun beurt moeten wachten levert dit irritatie op. Bovendien vinden klanten het prettig als ze iets te drinken wordt aangeboden, de kapperszaak hygiënisch en netjes is, en kappers luisteren naar de wensen van hun klanten.

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek