Places logo
Menu

Kunstmatige intelligentie voor uw onderneming

Kunstmatige intelligentie voor uw onderneming

Het jaar van intelligentie op ieder vlak is aangebroken. De digitale revolutie is in volle gang en de komende jaren gaat de ontwikkeling in een stroomversnelling. Places.nl heeft voor u uitgezocht wat kunstmatige intelligentie kan betekenen voor uw onderneming.

Kunstmatige intelligentie

Het gebruik van virtuele assistenten zoals Apple's Siri en Amazon Echo groeit in populariteit. Omdat de technologie tegenwoordig zo ver ontwikkeld is worden virtuele assistenten ook zakelijk gebruikt. Zo wordt er in de financiële dienstverlening gebruik gemaakt van robo-adviseurs en in sommige hotels is de roomservice volledig overgenomen door robots. Forbes spreekt zelfs over een stijging van 300% wat betreft investeringen in kunstmatige intelligentie. Alles wijst erop dat er de komende jaren nog meer mensen plaats moeten maken voor robots.

Iets voor u?

Kunstmatige intelligentie in de vorm van een virtuele assistent is ook voor het midden- en klein bedrijf interessant. De taken zijn uiteenlopend; de assistent kan u bijvoorbeeld voorzien van weerinformatie maar is ook in staat om afspraken voor u in te plannen. Omdat virtuele assistenten zoals de Amazon Echo op spraakbesturing werken kunt u er gebruik van maken terwijl u uw handen vol hebt. Dit is handig als u bijvoorbeeld in een werkplaats werkzaam bent of in de auto zit, er wordt namelijk intensief gewerkt aan integratie met al uw apparaten.

Internet of Things

Tegenwoordig wordt elk apparaat voorzien van een internetverbinding, daarmee krijgt elk apparaat een mate van kunstmatige intelligentie met zich mee. Over een aantal jaar is een koelkast zonder internet niet meer weg te denken, deze koelkast kan dan waarschijnlijk ook de Albert Heijn bellen om uw koelkast bij te vullen. De trend dat elk apparaat wordt uitgerust met een computerchip en internetverbinding zet zich voort onder de naam the Internet of Things. Het idee erachter is dat uiteindelijk alles met elkaar verbonden is.

In het tijdperk waarin internet niet meer weg te denken is is het van belang om uw website goed op orde te hebben. Places.nl kan u daarmee helpen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Places.nl via 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!