Places logo
Menu

Desktoday: een nieuwe manier om thuis te werken

Desktoday: een nieuwe manier om thuis te werken

Vandaag werk ik bij u thuis!

Thuiswerken is een groeiend fenomeen. Steeds meer werknemers en zzp'ers hebben de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken. Desktoday is het platform waar zelfstandig ondernemers thuiswerkplekken met elkaar delen. De afgelopen jaren is het aantal thuiswerkers aanzienlijk gestegen. Heeft u er wel eens over nagedacht hoe efficiënt het kan het zijn om als zelfstandig ondernemer tijdens uw werk te sparren en tegelijkertijd uw netwerk te vergroten?

Hoe werkt dit concept?

Op dit moment hebben zo'n 200 geïnteresseerde verhuurders en huurders zich al aangemeld op Desktoday.Via de website kunt u zich als zelfstandig ondernemer aanmelden en op die manier eenvoudig uw keukentafel of bureau met inspirerende vakgenoten en andere professionals delen.


Wat zijn de kosten?

Wilt u uw werkplek verhuren? Dan kost u dat niks! Bent u op zoek naar een werkplek, dan kunt u al voor een laag bedrag per maand gebruik maken van het platform. Het gaat niet om geld verdienen, maar om het vergroten van uw netwerk. Overigens kunt u na de reservering van een werkplek onderling nog afspreken of de koffie en thee inclusief is en wie de broodjes voor de lunch regelt. Desktoday gaat in het voorjaar van 2016 online.

Wat betekent dit voor u?

Het idee is dat u op deze manier niet alleen hoeft te werken de hele dag, maar iemand hebt om mee te sparren en op deze manier in contact kan komen met mensen die in uw netwerk passen. Bent u op zoek naar iemand met een bepaalde expertise, dan kunt u kijken of iemand met dat expertisegebied toevallig een thuiswerkplek aanbiedt. Op die manier heeft dit ook gunstige effecten op de lange termijn. Daarnaast bent u niet geneigd andere klusjes in huis op te pakken, maar daadwerkelijk aan het werk te gaan.


Uw bedrijf op Places

Als zelfstandig ondernemer is het aantrekkelijk om uw bedrijf snel te laten vinden door anderen via internet. Uw bedrijf is optimaal vindbaar met een Places bedrijfsvermelding. Hoe meer gegevens u opgeeft, hoe groter de kans dat een potentiële klant contact met u opneemt. Een bedrijfsvermelding kunt u helemaal gratis aanmaken.

Bent u benieuwd naar meer ondernemerstips? Houd dan de Places blogpagina in de gaten. Dagelijks vindt u hier artikelen gericht op ondernemers zoals u!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!