Places logo
Menu

Decembermaand: zorg voor extra omzet!

Decembermaand: zorg voor extra omzet!

De feestdagen staan voor de deur, dit betekent extra omzet voor u als ondernemer! Dit vraagt echter ook om een goede voorbereiding en het juist inspelen op de kansen die de decemberdrukte biedt. In de blog van vorige week las u al hoe de diensten van Places.nl u hierbij kunnen helpen. In deze blog geeft Places.nl u nog enkele andere handige ondernemerstips!

1. Bepaal uw voorraad

De decembermaand is anders dan alle andere maanden in het jaar. Er worden veel cadeaus en versieringen gekocht en er wordt uitgebreid boodschappen gedaan voor de kerstdiners. Zorg er daarom voor dat uw voorraad groot genoeg is om aan de decemberwensen van uw klanten te voldoen. Probeer zo goed mogelijk in te schatten welke omzetstijging u kunt verwachten en pas hier uw voorraad en personeelsbezetting op aan. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van cijfers van het voorgaande jaar.

2. Denk mee met uw klant

De feestdagen staan vaak in het teken van surprises. Help uw klanten een handje en presenteer in uw winkel bijvoorbeeld cadeaus met een prijs onder de tien euro, die geschikt zijn voor deze gelegenheden. Hiermee verlaagt u de drempel om het product bij u te kopen. Hoe beter u met uw verschillende soorten (potentiële) klanten meedenkt, hoe groter de kans is dat zij ook na de feestdagen bij u binnenlopen!

blog_6decembertips_1

3. Bied iets extra's aan uw werknemers en partners

Denk niet alleen aan de promotie van uw product of dienst naar uw klanten toe, maar bedank ook uw werknemers voor de inzet van het afgelopen jaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een kerstpakket. Ook kunt u uw leveranciers, zakenrelaties en andere partners een relatiegeschenk aanbieden. Een kerstpakket of relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn, maar onderhoudt wel de goede relatie met uw medewerkers en partners. Wilt u meer informatie over onze advertentiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag! Places.nl wenst u veel succes in de decembermaand, en alvast fijne feestdagen toe!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!