Places logo
Menu

De vier best beoordeelde bedrijven in Arnhem scoren uitstekend bij hun klanten

De vier best beoordeelde bedrijven in Arnhem scoren uitstekend bij hun klanten

Samen met Nijmegen positioneert Arnhem zich als een bruisende binnenstad aan de rivier. De twee gemeenten bundelen hun krachten om samen de economie in beiden plaatsen te versterken. Zo moet Arnhem in de toekomst 'the place to be' worden op het gebied van energie, het wordt daarom ook wel de 'Hotspot Energy' genoemd. Deze ontwikkelingen bieden volop kansen. Naast deze innovatieve ideeën zijn er ook genoeg ondernemingen in Arnhem die het al jarenlang goed doen. Welke bedrijven worden goed beoordeeld in Arnhem? Telefoonboek.nl zocht het voor je uit.

Arnhemmers niet bang voor tandarts

Het is een opvallende winnaar, maar het best beoordeelde bedrijf in Arnhem is Tandartsenpraktijk Kooij-Diederen. De tandartsen en het team bieden mensen zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor mond en gebit. Blijkbaar doen de tandartsen het goed, ze krijgen namelijk een 9,9 gemiddeld op basis van 188 beoordelingen.

Taxi's scoren goed

Op de tweede én derde plaats van de best beoordeelde bedrijven in Arnhem staat een taxibedrijf. Taxi Express Arnhem staat met een 9,3 gemiddeld op basis van 44 beoordelingen op de tweede plaats. Door samenwerkingen met externe bedrijven kan Taxi Express Arnhem mensen overal in Nederland brengen en ophalen. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Taxi Exact Arnhem staat op de derde plaats en krijgt gemiddeld een 8,8 op basis van 44 beoordelingen. Het bedrijf is al 18 jaar een betrouwbare vervoerder in Arnhem. Mensen kunnen tegenwoordig zelfs online een taxi boeken.

Zonnen in Arnhem

Voor een bruin kleurtje kunnen Arnhemmers goed terecht bij Zonnestudio Sunique. Het is geen grote zonnestudio maar heeft daardoor alle aandacht voor klanten. Je hoeft hier geen afspraak te maken en kan er zeven dagen per week binnen lopen. Klanten waarderen de goede service, de zonnestudio krijgt namelijk een 8,5 gemiddeld op basis van 88 beoordelingen.

Vier best beoordeelde bedrijven in Arnhem

De top vier is gebaseerd op beoordelingen geplaatst op Telefoonboek.nl. Bezoekers kunnen daar contactinformatie van bedrijven vinden en bedrijven beoordelen. Bij het beoordelen van een bedrijf geven bezoekers een oordeel over de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van deze beoordelingen is de top vier samengesteld. Om in aanmerking te komen tot deze lijst moeten bedrijven minimaal 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen.

 1. Tandartsenpraktijk Kooij-Diederen
  Met 188 beoordelingen een 9,9 gemiddeld.
 2. Taxi Express Arnhem
  Met 44 beoordelingen een 9,3 gemiddeld.
 3. Taxi Exact Arnhem
  Met 44 beoordelingen een 8,8 gemiddeld.
 4. Zonnestudio Sunique
  Met 88 beoordelingen een 8,5 gemiddeld.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!