Places logo
Menu

De reizende ondernemer: handige applicaties voor onderweg

De reizende ondernemer: handige applicaties voor onderweg

U reist van hot naar her. Op maandag gaat u op weg naar een meeting, dinsdag werkt u op kantoor en woensdag moet u naar een klant. Wat het niet er niet gemakkelijker op maakt is dat u dagelijks te maken heeft met files en hoge brandstofkosten. Omdat reiskosten voor veel bedrijven een enorme kostenpost zijn, zet Places.nl een aantal handige applicaties op een rij die de reizende ondernemer een handje helpen in het verkeer.

Nooit meer met een lege tank staan

U heeft nog maar een paar liter benzine in uw tank zitten, dus u moet echt nú tanken. Er is alleen in de verste verte geen benzinestation te bekennen. Herkenbaar? Download dan snel de TankService applicatie van DirectLease. Zo zit u nooit meer verlegen om een tankstation en rijdt u met een volle tank het land door.

Nooit meer hoge brandstofkosten

Besparen op brandstof is gemakkelijker dan u denkt met de milieuvriendelijke applicatie Fueless van Ecofys. De applicatie geeft feedback op uw rijgedrag volgens 'Het Nieuwe Rijden' om er voor te zorgen dat u zo zuinig mogelijk rijdt. Dag hoge brandstofkosten, hallo milieuvriendelijke rijstijl.

Nooit meer in de file

Niets is zo vervelend als vast staan in een file. Met de applicatie ANWB Onderweg hoeft u hier gelukkig nooit meer tijd mee te verliezen. Hier vindt u een uitgebreid overzicht aan file informatie, wegwerkzaamheden en de actuele verkeersverwachting. Ook bieden zij alternatieven op het gebied van openbaar vervoer en carpoolen. Met deze handige applicatie komt u nooit meer te laat op uw afspraak!

Altijd een parkeerplaats

Lang zoeken naar een parkeerplaats is vanaf nu verleden tijd. Met de applicaties Parkmobile en Yellowbrick vindt u de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen in een handomdraai. Bovendien vindt u niet alleen de parkeerplaatsen bij u in de buurt, u kunt ook direct betalen. U voorkomt zo ook de wachtrij bij de betaalautomaat. Een win-win situatie dus!

Nooit meer een bekeuring

Flitsers kunt u maar beter te vriend houden en daarom is het handig om te weten waar ze staan. Flitsmeister heeft daar iets op bedacht: een applicatie die u waarschuwt voor naderende flitsers. Door de enorme hoeveelheid gebruikers van de applicatie geeft Flitsmeister zeer nauwkeurige flitsmeldingen. Daarnaast waarschuwt de applicatie u voor naderende hulpdiensten, zodat automobilisten mogelijke gevaarlijke situaties op tijd zien aankomen.

Altijd uw auto terugvinden

Uw auto snel en gemakkelijk kunnen terugvinden is natuurlijk wel zo handig. Met de applicaties Find My Car en Car Locator hoeft u niet meer te zoeken. Ze slaan de locatie van uw auto op op het moment dat u parkeert en op de terugweg wijst de applicatie u de weg.

Nooit meer gedoe met uw kilometerregistratie

Bij voorkeur besteedt u natuurlijk zo min mogelijk tijd aan uw kilometerregistratie. Toch is het erg belangrijk om een sluitende administratie te kunnen overleggen, als u de auto zakelijk rijdt. U mag dan namelijk niet meer dan 500 privékilometers maken. Dankzij praktische applicaties als CTA Rit Registratie en Easy Rit Registratie wordt de registratie van uw kilometers makkelijker. Aan het begin van elke rit geeft u aan of deze privé of zakelijk gereden wordt, waarna uw route wordt vastgelegd door middel van GPS. Deze gegevens worden dan opgeslagen, waarna u ze kunt exporteren naar uw kilometeradministratie.

Nooit meer een klant missen

Ondernemers die veel onderweg zijn kunnen vaak de telefoon niet direct opnemen. Bellen in de auto is immers gevaarlijk en zelfs als u handsfree belt is het lastig om u volledig te concentreren op een telefoontje. Voor die ondernemers is een antwoordservice een gemakkelijke oplossing. Een telefoniste op afstand neemt de telefoon voor u op, zodat u uw ogen gewoon op het verkeer kunt houden. U kunt dan op een later tijdstip rustig terugbellen. Wel zo veilig natuurlijk!

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!