Places logo
Menu

De Nationale Ondernemersprijs: iets voor u?

De Nationale Ondernemersprijs: iets voor u?

Elk jaar wordt door het Nationaal Business Succes Award Instituut een prestigieuze prijs uitgereikt: de Nationale Ondernemersprijs. U, als ondernemer, maakt daar uiteraard kans op. Places.nl zocht voor u uit wat de prijs inhoudt, hoe u mee kunt doen en, niet geheel onbelangrijk, hoe u zelf kans maakt!

Het idee achter de prijs

Met de uitreiking van de prijs wil Nationaal Business Succes Award Instituut (NBSA) 'succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden'. Om hier een bereikbaar podium voor te creëren is NBSA een samenwerking aangegaan met RTL 7. Elke zondag om 9.00 uur en 13.00 uur komen businessformules, zakelijke strategieën, BN'ers en succesvolle ondernemers langs.

Hoe doet u mee?

De Nationale Ondernemersprijs is niet zomaar een prijs. Er gaat een waar selectieproces aan vooraf. Places.nl zet voor u de stappen kort op een rij:

1. Selectie door de Nominatiecomissie

Intern wordt door een vakjury per branche een top-10 voorselectie gemaakt.

2. Landelijk (media-)aandacht

U en uw bedrijf komen onder ander aan bod in de televisie-uitzending en in verschillende landelijke (dag)bladen, zoals het Algemeen Dagblad of de Quote.

3. Publieke stemronde

Aan het einde van het jaar volgt een stemronde waarin het kijkerspubliek een belangrijke rol speelt. Via SMS kunnen zij hun voorkeur laten blijken. De ondernemers met de meeste stemmen worden voorgedragen aan de finale-jury.

4. Vakjurering

Onder toezicht van een notaris worden vervolgens alle beoordelingen verzameld en de winnaar gekozen. De prijs wordt uitgereikt tijdens een feestelijke tv-uitzending.

Hoe maakt u kans?

Uiteraard is uw bedrijf ook een kanshebber voor deze award. Uw bedrijf wordt ingedeeld in de branche waarbinnen u opereert. De genomineerden voor 2016 zijn al bekend en de prijs zal in februari aankomend jaar worden uitgereikt. U maakt natuurlijk wel kans om de Nationale Ondernemersprijs 2017 te winnen.

Waar moet u dan op letten? NSBA licht een tipje van de sluier op. Zo geloven zij in het succes op basis van de drie succesfactoren in het 3C-business model: Competite, Customer en Corporation. Dit zouden de drie kernonderdelen van succes zijn. Door u hierop te focussen komt de rest vanzelf.

Begin bij bekendheid

Desondanks draait het in de kern om ambitie en durven. Op die manier poogt de NSBA onderscheidende bedrijven en ondernemende professionals bij elkaar te brengen. Uiteraard is naamsbekendheid en een goede klantenservice hierbij van groot belang. Op die manier bouwt u stevige en warme klantenrelaties op die niet alleen succes betekenen voor uw bedrijf maar ook in deze prijs. Places.nl helpt u hier graag bij. Belt u eens voor meer informatie op 024 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!