Places logo
Menu

Dakdekkers in Utrecht telefonisch het best bereikbaar

Dakdekkers in Utrecht telefonisch het best bereikbaar

Hoewel het in de bouwbranche weer goed gaat, profiteren de dakdekkers hier nog niet van. Er is wel werk in het onderhoud van daken en dakbedekking maar grote klussen laten op zich wachten. Om grote nieuwe projecten binnen te slepen moeten er namelijk eerst weer nieuwbouwwijken worden gebouwd. Daarnaast komen er volgens Brisk Magazine steeds meer dakdekkersbedrijven bij waardoor er veel concurrentie is.

Dakdekkers zullen dus hard moeten werken voor nieuwe klanten. Om nieuwe projecten te krijgen is het belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten. Maar hoe scoren dakdekkers op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 3.428 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Dakdekkers'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 195 dakdekkers het geval, hetgeen neerkomt op 5,7% van de gevallen. Dat betekent dat 94,3% van de dakdekkers weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Limburg relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 16,5% van de dakdekkers niet goed bereikbaar. In Utrecht scoren de dakdekkers het beste. Daar was slechts 2,7% van de dakdekkers niet goed bereikbaar.

Klanten snel te woord staan

Geen slechte resultaten, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Aangezien dakdekkers nog niet echt profiteren van de groeiende economie is het belangrijk om hun beste kant te laten zien. Dit kan bijvoorbeeld door telefonisch goed bereikbaar te zijn en klanten snel te woord te staan. Aan de cijfers te zien doen de meeste dakdekkers het op dit gebied al goed."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Limburg: 16,5%

Noord-Brabant: 8,9%

Zeeland: 7,7%

Flevoland: 6,4%

Noord-Holland: 5,4%

Drenthe: 4,2%

Overijssel: 4,2%

Friesland: 4,1%

Zuid-Holland: 4%

Gelderland: 3,3%

Groningen: 2,8%

Utrecht: 2,7%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!