Places logo
Menu

Dag van de Domeinnaam staat op 7 juni stil bij de toekomst van domeinnamen

Dag van de Domeinnaam staat op 7 juni stil bij de toekomst van domeinnamen

Op 7 juni 2018 is het de Dag van de Domeinnaam. Dit jaar wordt er gedurende deze dag specifiek aandacht besteed aan de toekomst van domeinnamen. Vanuit de branche worden verschillende acties georganiseerd om aandacht te geven aan deze dag.

Domeinnaam

Tegenwoordig speelt een groot deel van het bedrijfsleven en van het ondernemen zich online af. Een goede domeinnaam is daarom erg belangrijk, het is namelijk een unieke naam op het internet. Via deze naam kunnen mensen uw website, webshop of blog vinden. Wist u dat het ook bij Places.nl mogelijk is om uw domeinnaam te registreren?

Organisatie

Dag van de Domeinnaam is een initiatief van de Vereniging Registrars (VvR). Veel andere .nl-registrars ondersteunen deze dag en doen mee met verschillende acties. De organisaties willen met deze dag benadrukken dat domeinnamen onmisbaar zijn voor ondernemers en een belangrijk onderdeel zijn van de Nederlandse economie. Dit jaar zal de Dag van de Domeinnaam in Het Spoorwegmuseum in Utrecht plaatsvinden.

Programma

Verschillende sprekers zullen gedurende de Dag van de Domeinnaam dieper ingaan op het thema "De toekomst van de Domeinnaam". Ronnie Overgoor is dagvoorzitter en zal de dag beginnen. Igor Beuker, award-winning strateeg is keynote spreker op deze dag. Hij staat bekend als een radicale marketing visionair en is marketingstrateeg geweest voor grote merken als Nike, Amazon, L"Oréal en Unilever, bovendien is hij ook trendwatcher voor verschillende Fortune 500s. Hij zal zijn visie geven over de toekomst van domeinnamen en de technische en digitale ontwikkelingen binnen deze branche.

Uitreiking Awards

Op de Dag van de Domeinnaam worden er voor drie verschillende categorieën awards uitgereikt. De eerste categorie is .nl registrar, binnen deze categorie wordt er gekeken naar een registrar dat op de een of andere manier positief is opgevallen en een bijdrage heeft geleverd aan het Nederlandse registrars veld, het internet of het .nl-domein. Een registrar is een bedrijf dat in opdracht van bedrijven, instellingen of personen een domeinnaam registreert.

Daarnaast zal ook een award voor beste .NL Reseller worden uitgereikt. Voor deze award is de organisatie op zoek naar een reseller die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van marketing, sales of het gebruik van het .nl-domein. Tot slot wordt er ook een award uitgereikt binnen de categorie .NL Supporter. Er wordt hierbij gekeken naar welke persoon of organisatie buiten het registrar veld veel heeft betekend voor de registrar, de VvR, het (Nederlandse) internet of het .nl-domein.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!