Places logo
Menu

Case study - Koolmees en Van Vliet Bouw

Case study - Koolmees en Van Vliet Bouw

We vertellen je natuurlijk graag zelf over ons bedrijf en onze diensten, maar nóg liever laten we een van onze klanten aan het woord! In deze case nemen we je mee in de ervaringen van Koolmees en Van Vliet Bouw. Lees je mee?


Even kennis maken

Koolmees en Van Vliet Bouw is ongeveer een jaar geleden opgericht. "Wij zijn al jaren bevriend en klusten regelmatig samen in de weekenden. Wel kregen we hier steeds minder tijd voor: kinderen, gezin. Toen kwamen we voor een keuze te staan: gaan we er écht voor en starten we ons bedrijf of stoppen we ermee? Deze uitdaging zijn we aangegaan."


Van alle markten thuis

"Wij zijn gevestigd in Vianen, maar wonen behoorlijk ver van elkaar vandaan: regio Tiel en regio Gouda. Onze zaak Vianen ligt daar eigenlijk tussenin, juist hierdoor is ons servicegebied behoorlijk groot. Betuwe, Utrecht, Brabant, Gelderland, we komen overal".

Bij Koolmees en Van Vliet Bouw zijn ze van alle markten thuis. "Wij richten ons op de particuliere bouw en dit is enorm breed. We werken samen met veel zzp'ers uit allerlei hoeken van het vak. Denk aan elektriciens, stukadoors, etc. Hierdoor is onze dienstverlening super breed en kunnen we veel voor onze klanten doen".


Vertrouwd om mee in zee te gaan

"Wij waren dus startend en eigenlijk een totaal leek in veel onderwerpen, waaronder online vindbaarheid. We zijn toen door jullie benaderd en zagen een pakket bij Places.nl eigenlijk wel zitten. Het contact voelde goed en heel vertrouwd om mee in zee te gaan. Alles werd duidelijk en vriendelijk uitgelegd."


Samen met Places.nl

Sinds maart 2022 is Koolmees en Van Vliet Bouw dan ook een waardevolle klant. Met ons Alles-in-1 pakket optimaliseren we hun online vindbaarheid, schrijven we iedere maand relevante content én zorgen we ervoor dat het bedrijf een ijzersterke online reputatie heeft. "Wat me aan het begin van ons pakket direct opviel was onze online zichtbaarheid in Google. Wij sloten in maart een pakket af en in de weken daarop heb ik Google in de gaten gehouden. Het was erg leuk om te zien dat we steeds hoger in de zoekresultaten kwamen te staan en ons pakket dus daadwerkelijk resultaat boekte."

Of Koolmees en Van Vliet een pakket bij Places.nl zouden aanraden? "We zijn erg tevreden over Places.nl. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden aan anderen wanneer ze op zoek zijn naar een partij als jullie!"


Heb jij verbouwplannen en zoek je nog een geschikt bouwbedrijf? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Koolmees en Van Vliet Bouw!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!