Places logo
Menu

Creatief vergaderen: deze vijf locaties mag u niet missen!

Creatief vergaderen: deze vijf locaties mag u niet missen!

Altijd weer vergaderen binnen dezelfde vier muren kan behoorlijk eentonig worden. Vooral als u veel nieuwe ideeën moet genereren, bijvoorbeeld bij brainstormsessies, kan het handig zijn om een keer wat frisse inspiratie op te doen. Dit kunt u doen door te vergaderen in een creatieve omgeving. Zo wordt u op nieuwe manieren geprikkeld, wat tot een hoop frisse ideeën kan leiden. Waar kunt u hiervoor terecht? Places Nieuws ging op onderzoek uit en ontdekte de volgende vijf vergaderlocaties door het hele land. Elke locatie heeft naast de nodige faciliteiten voor het vergaderen (denk aan WiFi, beamers, etc.) wat unieks, waardoor er voor ieder wat wils is. Laat die inspiratie maar komen!

1. Amsterdam Art Center, Amsterdam (Noord-Holland)

De eerste vergaderlocatie is het Amsterdam Art Center in Amsterdam. Hier kunt u vergaderen tussen de kunst in veertien vergaderzalen. Er zijn verschillende exposities, een atelier en ook de grootste kunstuitleen van Nederland. Naast vergaderen zijn hier ook verschillende mogelijkheden tot teambuilding, bijvoorbeeld door middel van een schilderworkshop of door samen te koken. Het Amsterdam Art Center ligt dichtbij station Sloterdijk en is daardoor goed bereikbaar. Komt u met de auto? Ze hebben ook gratis parkeerplek

2. Natuurboerderij de Mhene, Hall (Gelderland)

Wilt u graag ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van de boerennatuur? Dan kunt u sinds maart 2018 vergaderen op Natuurboerderij de Mhene in het dorp Hall in Gelderland. Hier biedt de omgebouwde kalverstal de mogelijkheid tot vergaderen voor groepen tot 25 personen. Ook hier wordt meer dan alleen vergaderarrangementen aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor-, na- of tijdens de vergadering wandelen door de mooie omliggende natuur. De gastvrouw en -heer geven zelfs rondleidingen. Ook biedt de gastvrouw verschillende mindfulness trainingen aan, zodat u volledig tot rust kunt komen.

3. Auberge de Smockelaer, Heijenrath (Limburg)

Bij Auberge de Smockelaer in het meest zuidelijke puntje van Nederland kunt vergaderen in een andere omgeving en een bourgondische setting. U bevindt zich hier namelijk in het mooie, typisch Limburgse landschap met veel heuvels. In dit landschap staat het eeuwenoude complex Auberge de Smockelaer, waar u in verschillende ruimtes kunt vergaderen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot overnachting, wat goed van pas kan komen als u een meerdaagse brainstormsessie gepland heeft. Daarnaast valt Auberge de Smockelaer op door de leuke teambuildingactiviteit die het aanbiedt: het schapendrijven! Is dit niets voor u? Geen zorgen, u kunt ook een indrukwekkende natuurwandeling maken met uw collega's door de prachtige heuvels.

4. Wildlands Adventure Zoo, Emmen (Drenthe)

Het klinkt haast te gek voor woorden, maar dat is het niet: vergaderen in een dierentuin! De Wildlands Adventure Zoo in Emmen in het noorden van Nederland biedt namelijk verschillende arrangementen aan om te vergaderen in de dierentuin. Er zijn diverse vergaderzalen. Zo kunt u bijvoorbeeld brainstormen bij de vlindertuin of een discussiesessie houden aan de rand van de savanne. Weer een hele andere soort van inspiratie! De Wildlands Adventure Zoo biedt vergaderruimte voor groepen van 10 tot 150 personen.

5. Fletcher Landgoed Hotel Renesse, Renesse (Zeeland)

De laatste vergaderlocatie op onze lijst bevindt zich in Renesse, Zeeland. Het Fletcher Landgoed Hotel Renesse biedt hier diverse multifunctionele vergaderzalen aan in een prachtig middeleeuws slot. Zo kunnen zij zich optimaal aanpassen aan de behoeften van verschillende soorten vergaderingen, bijvoorbeeld discussiesessies of presentatiesessies. Op het Fletcher Landgoed Hotel kunt u met maximaal 120 personen vergaderen. Ook hier worden in de omgeving verschillende mogelijkheden voor teambuildingactiviteien geboden.

We hopen dat u veel inspiratie kunt opdoen tijdens uw volgende vergadering!

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!