Places logo
Menu

Class Taxi Hengelo best beoordeelde taxibedrijf

Class Taxi Hengelo best beoordeelde taxibedrijf

Taxibedrijven staan de laatste jaren erg onder druk door overheidsbezuinigingen in het contractvervoer, meldt de Rabobank. Daarnaast is er ook nieuwe concurrentie op korte afstanden van bedrijven zoals Uber. Desondanks zijn veel klanten nog erg tevreden over hun taxi. Dit blijkt uit de beoordelingen op Telefoonboek.nl Volgens die beoordelingen is Class Taxi Hengelo het beste taxibedrijf. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige taxibedrijven die in de top vijf van best beoordeelde taxibedrijven staan.

Rating

Wanneer passagiers met een taxi vervoerd worden, gaan zij ervan uit dat ze een goede service krijgen. Uit onderzoek van Omroep Gelderland naar het doelgroepenvervoer blijkt echter dat er structurele problemen zijn met bepaalde taxi"s. Zo blijkt dat taxi"s vaak niet komen opdagen, routes zouden onnodig lang zijn en passagiers voelen zich onbeschoft behandeld.

Om verzekerd te zijn van een betrouwbare taxi kunnen klanten online op zoek gaan naar informatie over het bedrijf. Daar kunnen zij beoordelingen van andere klanten vinden. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf.

Taxi"s

Het best beoordeelde taxibedrijf is volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl Class Taxi Hengelo in Overijssel. Het bedrijf scoort op verschillende vlakken erg goed. Zo krijgt de algemene indruk van dit bedrijf een tien gemiddeld. De service wordt beoordeeld met een 9.9 en de prijs/kwaliteit verhouding van het bedrijf krijgt een 9.8. Al met al komt dat neer op een gemiddelde beoordeling van een 9.9.

Op de tweede plaats staat Taxi Arnhem Startax, het bedrijf krijgt een 9.9 gemiddeld. Op de derde plaats staat Taxibedrijf Tolboom. Dit bedrijf bevindt zich in Gorredijk in de provincie Friesland. Het bedrijf krijgt een 9.7 gemiddeld. Op de vierde plaats staat taxibedrijf 247 Express taxi uit Den Haag, zij scoren een 9.7 gemiddeld. Tot slot staat taxibedrijf Taxi24uur.nl in Amsterdam Schiphol op de vijfde plaats met een 9.7 gemiddeld.

Top vijf best beoordeelde taxi bedrijven

Omdat meerdere bedrijven dezelfde beoordeling hebben is de rangorde gebaseerd op het aantal beoordelingen dat zij hebben gekregen.

Class Taxi Hengelo Gemiddelde beoordeling: 9.9

Taxi Arnhem Startax Gemiddelde beoordeling: 9.9

Taxibedrijf Tolboom Gemiddelde beoordeling: 9.7

247 Express Taxi Gemiddelde beoordeling: 9.7

Taxi24uur.nl Gemiddelde beoordeling: 9.7

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!