Places logo
Menu

Case study - Picture It Hair & More

Case study - Picture It Hair & More

We zijn weer in gesprek geweest met één van onze geweldige klanten. Dit keer was Picture It Hair & More uit Amsterdam aan de beurt! Samen met Boyd hebben we het gehad over zijn kapsalon, hoe het allemaal begon, de coronatijd en hoe hij verschillende problemen samen met ons aan heeft gepakt. Benieuwd naar hoe Boyd in coronatijd een goedlopende kapsalon heeft weten te starten? Lees dan vooral verder!

Voorstelrondje

Picture It Hair & More is een salon in Amsterdam die in maart 2020 is opgericht door Boyd Heinemann. Tot een paar weken geleden droeg de salon de naam Boyd Hairstyling. 'Het werd tijd voor een verandering', aldus Boyd. Deze naamsverandering vond plaats doordat Boyd meer kan bieden dan alleen hairstyling; in het souterrain zijn nu ook een tattooist en een masseuse te vinden! Boyd zelf focust zich op het kappersvak - precies wat hij het liefste doet.

Meer dan een kapper

Boyd van Picture It Hair & More is door zijn jarenlange ervaring een echte allround kapper op knip- en kleurgebied. Echter is dat niet het enige; Picture It Hair & More ontvangt bruiden voor een prachtige look op hun trouwdag! Op zijn website kun je bekijken van welke schoonheden Boyd het haar heeft mogen verzorgen.

Tevens heeft hij door shows en presentaties te geven in binnen- en buitenland veel ervaring opgedaan. Deze ervaring deelt hij graag met collega's in zijn vakgebied door middel van effectieve trainingen. We kunnen dus wel stellen dat zijn bedrijf goed loopt, zelfs in coronatijd had Boyd het goed voor elkaar. Hoe dat kan?

Picture It in coronatijd

Een salon starten op 17 maart 2020, eerste dag van de lockdown, is niet te plannen. We kunnen wel stellen dat dit geen makkelijke opgave was. Toch is het gelukt om genoeg klanten te bereiken. Places.nl mocht daar een rol in spelen. 'Het was tijdens de lockdownperiode dat ik mijn bedrijf startte, en daarvoor was het erg handig en nodig dat ik online vindbaar was. Mensen gingen namelijk online zoeken naar een kapper.'

Het Places Bedrijfsvermelding en Website pakket waar Boyd gebruik van maakt heeft daarin geholpen, zo zorgden we dat Boyd online goed vindbaar was (en nog steeds is!) voor zijn huidige en nieuwe klanten.

In zee met Places.nl

Zou Boyd Places.nl aanraden als online marketing bedrijf? 'Nu zeker. De samenwerking met Places verloopt erg soepel. Tijdens de naamsverandering enkele weken geleden hebben zij mij erg goed geholpen, aan alles wordt gedacht.'. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat wanneer potentiële klanten op de oude naam Googleden, zijn bedrijf nog steeds naar voren komt. Ook meldt Boyd dat zijn klanten de website erg overzichtelijk vinden.

Ben je op zoek naar een professionele, vriendelijke en vakkundige kapper? Loop dan eens binnen bij de salon Picture It Hair & More! Zijn kappersvaardigheden zullen je haar naar een nog mooier level krijgen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!