Places logo
Menu

Bitcoin.com oprichter gelooft niet in de toekomst van de bitcoin

Bitcoin.com oprichter gelooft niet in de toekomst van de bitcoin

Er is de laatste tijd enorm veel gesproken en geschreven over de bitcoin. De cryptomunt onderging namelijk in een korte tijd een enorme koersstijging. Mensen die in de munt geïnvesteerd hadden maakten daardoor grote winst. Er zijn echter wel sceptici. Onder hen is opmerkelijk genoeg medeoprichter van de website bitcoin.com.

Bitcoin.com

Bitcoin.com is een website waarop uitleg wordt gegeven over de ineens populaire cryptomunt. De website adviseert ook hoe je een digitale portemonnee kunt aanmaken. Emil Oldenburg is medeoprichter en Chief Technology Officer van de website. Hij zelf ziet de toekomst van de munt echter niet rooskleurig in. Hij vindt de bitcoin momenteel de meest riskante belegging.

Verkocht

Zelf heeft de Zweedse Oldenburg zijn bitcoins dan ook verkocht. Door dit op een moment te doen waarop de munt heel hoog staat, heeft hij waarschijnlijk veel geld binnen kunnen harken. Hij is niet de enige medewerker van de website die de bitcoins heeft verkocht. Zij worden namelijk uitbetaald met de munt.

Einde aan het succes

Hoewel de bitcoin steeds succesvoller lijkt te worden, denkt Oldenburg dat hier snel een einde aan zal komen. Dit komt doordat nieuwe investeerders in de cryptomunt niet of nauwelijks verhandelen en verkopen. Zij hebben volgens Oldenburg de prijs omhoog gebracht en zullen deze ook naar beneden brengen wanneer ze zich realiseren dat de munt niet gebruikersvriendelijk is en besluiten te verkopen. Het duurt namelijk al erg lang voordat transacties met bitcoin goedgekeurd worden en deze verwerkingstijd stijgt alleen maar.

Als de medeoprichter van de belangrijkste website over de cryptomunt al geen vertrouwen meer heeft in de bitcoin, kun je je afvragen of het lot van de munt niet al verzegeld is.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!