Beveiligingsbedrijven telefonisch goed bereikbaar



Beveiligingsbedrijven telefonisch goed bereikbaar

Gemeentes verplichten inzet van beveiliging bij ieder evenement waar risico op een incident bestaat, zo ook op festivals. De laatste jaren is het aantal festivals sterk toegenomen. Beveiligers zijn heel belangrijk om alle festivals goed te laten verlopen, en zijn dus ook steeds vaker nodig. Het is voor de organisatoren van een evenement erg belangrijk om op tijd de beveiliging te regelen. Maar zijn de beveiligingsbedrijven telefonisch goed te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 3.690 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'beveiliging'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 59 beveiligingsbedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 1,6% van de gevallen. Dat betekent dat 98,4% van de bedrijven weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat beveiligingsbedrijven in Drenthe relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 7,6% van de beveiligingsbedrijven niet goed bereikbaar. Zeeland komt als beste uit de bus. Daar waren geen beveiligingsbedrijven gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Goede cijfers

Over het algemeen zijn de cijfers niet slecht, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "De beveiligingsbedrijven kunnen goede cijfers overleggen. Dit is goed nieuws, want dan kunnen we de komende tijd van veel evenementen genieten die voorzien zijn van een goede beveiliging."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 7,6%

Groningen: 6,3%

Overijssel: 3,9%

Limburg: 2,9%

Noord-Brabant: 2,6%

Utrecht: 2,4%

Friesland: 2,3%

Gelderland: 1,7%

Zuid-Holland: 1,6%

Noord-Holland: 1,5%

Flevoland: 1,2%

Zeeland: 0%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.




Zoeken
Zoek