Places logo
Menu

Beveiligingsbedrijven telefonisch goed bereikbaar

Beveiligingsbedrijven telefonisch goed bereikbaar

Gemeentes verplichten inzet van beveiliging bij ieder evenement waar risico op een incident bestaat, zo ook op festivals. De laatste jaren is het aantal festivals sterk toegenomen. Beveiligers zijn heel belangrijk om alle festivals goed te laten verlopen, en zijn dus ook steeds vaker nodig. Het is voor de organisatoren van een evenement erg belangrijk om op tijd de beveiliging te regelen. Maar zijn de beveiligingsbedrijven telefonisch goed te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 3.690 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'beveiliging'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 59 beveiligingsbedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 1,6% van de gevallen. Dat betekent dat 98,4% van de bedrijven weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat beveiligingsbedrijven in Drenthe relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 7,6% van de beveiligingsbedrijven niet goed bereikbaar. Zeeland komt als beste uit de bus. Daar waren geen beveiligingsbedrijven gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Goede cijfers

Over het algemeen zijn de cijfers niet slecht, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "De beveiligingsbedrijven kunnen goede cijfers overleggen. Dit is goed nieuws, want dan kunnen we de komende tijd van veel evenementen genieten die voorzien zijn van een goede beveiliging."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 7,6%

Groningen: 6,3%

Overijssel: 3,9%

Limburg: 2,9%

Noord-Brabant: 2,6%

Utrecht: 2,4%

Friesland: 2,3%

Gelderland: 1,7%

Zuid-Holland: 1,6%

Noord-Holland: 1,5%

Flevoland: 1,2%

Zeeland: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!