Places logo
Menu

Best beoordeelde bedrijven Maastricht houden zich bezig met gezondheid en schoonheid

Best beoordeelde bedrijven Maastricht houden zich bezig met gezondheid en schoonheid

Maastricht ligt aan de rivier de Maas, waaraan de stad zijn naam te danken heeft. De historische gebouwen en kunstschatten laten de bewogen geschiedenis van de Limburgse hoofdstad zien. Niet alleen cultuurliefhebbers zitten hier goed, maar ook voor wie van natuur, winkelen of bourgondisch eten en drinken houdt is dit de place-to-be. Er zijn ruim 9.000 bedrijven in Maastricht en Telefoonboek.nl zocht voor je uit welke hiervan het best beoordeeld worden.

Top 5 best beoordeelde bedrijven Maastricht

  1. Heer Medisch Centrum - 104 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,5
  2. Herenkapsalon Ambiance - 49 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,3
  3. Adina's Hairfashion - 40 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,0
  4. Gezondheidswinkel Balsemien - 58 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,9
  5. Dierenkliniek Verhey - 66 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,7

Heer Medisch Centrum

Huisartsenpraktijk Heer Medisch Centrum heeft de meeste beoordelingen gekregen én het hoogste cijfer gescoord. Consumenten omschrijven de huisarts als zeer goed en kundig. Hij maakt tijd voor zijn patiënten en is zeer kundig. Mooie complimenten, ga zo door!

Kapsalons op plek twee en drie

De top drie wordt compleet gemaakt door twee kapsalons die een 9,3 en 9,0 scoren. Ambiance is een kapperszaak die zich alleen op heren richt en hen sinds 2013 tevreden houdt met de laatste haar- en baardtrends. Een tevreden klant zegt over deze kapper: 'Vaste klant, altijd een perfect kapsel'. Bij Adina's Hairfashion kunnen zowel dames als heren terecht voor een nieuwe coupe. Ook de klanten van deze kapsalon zijn enorm tevreden: 'mooie zaak, met enthousiaste en gezellig dames, die mij altijd goed adviseren. Ik ga altijd met een mooi resultaat naar buiten'.

Gezondheidswinkel en dierenkliniek

Ook Gezondheidswinkel Balsemien scoort een uitstekend cijfer: een 8,9. Een gezondheidswinkel verkoopt onder andere thee en kruiden, dieetvoeding, vitamines en mineralen, voeding, cosmetica en sportproducten. 58 tevreden klanten waarderen deze winkel. Met name de sfeer en het vriendelijke personeel vinden zij super. Een winkel als deze valt in positieve zin op in het straatbeeld van Maastricht: 'Omdat de binnenstad van Maastricht langzamerhand veranderd in een grote kleding- en schoenenzaak zijn dit soort winkeltjes een verademing en een aanwinst voor de stad!' Dierenkliniek Verhey heeft ook zeer vriendelijke medewerkers in dienst. Zij zijn aardig, bekwaam en zorgzaam. Leuk om te horen natuurlijk!

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!