Places logo
Menu

Belastingadviseurs nemen telefoon 98% van de gevallen aan

Belastingadviseurs nemen telefoon 98% van de gevallen aan

Het Centraal Planbureau (CPB) heeft onlangs een beleidsbrief gepubliceerd waarin blijkt dat er een grote kloof bestaat tussen de belasting van twee- en eenverdieners. Eenverdieners blijken met hetzelfde gezinsinkomen zes keer zoveel belasting te betalen dan tweeverdieners. Dit is een ontzettend groot bedrag. Belastingadviseurs zouden kunnen helpen bij het bepalen van de aangifte strategie van deze eenverdieners. Door heel Nederland zijn belastingadviseurs gevestigd. Telefoonboek.nl zocht uit hoe gemakkelijk de belastingadviseur te bereiken is.

Telefoonnummers aangemerkt als slecht bereikbaar

Bij Telefoonboek staan in de categorie belastingadviseurs in totaal 4.318 telefoonnummers geregistreerd. Hiervan zijn 80 telefoonnummers aangemerkt als slecht bereikbaar (1,9%). Dit gebeurt wanneer een bedrijf de telefoon meer dan twee keer niet beantwoordt en daarbij ook geen mogelijkheid is om een bericht achter te laten op het antwoordapparaat.

Lokale resultaten

Uit dit onderzoek blijkt dat belastingadviseurs uit Drenthe in vergelijking het slechtst bereikbaar zijn. Dit is echter relatief want dit komt uit op 5,6%. Groningen scoort het beste op bereikbaarheid met maar 1,1% slecht bereikbare belastingadviseurs. Wel moet in beschouwing worden gehouden dat er in Drenthe 54 en in Groningen 92 adviseurs geregistreerd staan in de database.

Veranderende regelingen

De laatste jaren zijn er veranderingen aangebracht in kortingen en heffingen omtrent twee- en eenverdieners. Om dit goed te begrijpen en op de juiste manier aangifte te doen zijn belastingadviseurs handig. Dat ze relatief goed bereikbaar zijn heeft zeker voordelen voor Nederlanders die mogelijk onder veranderende regelingen vallen.

Percentage slecht bereikbare belastingadviseurs | Telefoonboek.nl

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!