Places logo
Menu

Het belang van actief je WordPress website onderhouden

Het belang van actief je WordPress website onderhouden

Een website maken met het content management systeem van WordPress is tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Als jij beschikt over een domeinnaam en een hostingpartij, dan kun je zelf aan de slag met het maken van een WordPress website. De websites zien er meestal gelikt uit en zijn naar eigen wens te personaliseren. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer je het naar je eigen wens kunt inrichten.

Plug-ins

Het grote voordeel van WordPress is dat er heel veel plugins beschikbaar zijn die door een anders geschreven zijn. Jij kunt deze implementeren in je website en hebt hierdoor snel een interactieve website. Voor alles dat jij kan bedenken is er wel een plugin te vinden, dus je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wat wel belangrijk is, is dat deze plugins meegaan met de ontwikkeling van WordPress. WordPress wordt namelijk om de zoveel maanden geupdate, de plugins worden gemiddeld eens per maand geupdate. In veel gevallen heeft dit geen gevolgen voor je website, maar af en toe moet jij fouten handmatig herstellen.

Periodiek bijhouden

Wanneer je hier zelf actief op reageert dan ben je hier slechts enkele uren per maand aan kwijt. Naar gelang het aantal plugins op je website is het aantal uur dat je hier aan kwijt bent in lijn met de hoeveelheid plugins dat jij op je website plaatst. Voor een gemiddelde website is het van belang dat je om de 2 weken controleert en reageert op wijzigingen. Het is niet verstandig om deze updates op te stapelen, van uitstel komt afstel en dit zal resulteren in een niet werkende website. Als tip geven we graag mee dat je eens per 2 weken controleert op je website nog werkt, en beschikt over de laatste updates.

Uitbesteden

Het is ook mogelijk om een zogeheten onderhoudscontract af te sluiten voor deze updates. Je verzekerd jezelf daarmee van een altijd werkende website zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Vooral wanneer je qua bedrijfsvoering afhankelijk bent van deze website is het ten zeerste aan te raden om dit uit te besteden. Op deze manier kun jij je blijven richten op dat wat jij goed kan, waar jij je geld mee verdient, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de werkbaarheid van je website.

Voordelen van Places.nl

Bij de meeste website makers betaal je in één keer voor je website, en ben je er vanaf dat moment óf zelf verantwoordelijk voor óf je sluit een onderhoudscontract af. Eerstgenoemde zorgt ervoor dat je alsnog zelf werk hebt aan je website. Optie twee betekent dat je hoge opstartkosten betaalt en alsnog een maandelijks bedrag kwijt bent aan je website. Places.nl begrijpt dat ondernemers gewoon een mooie en goed werkende website willen. Een goed werkende website waar je zelf geen omkijken naar hebt of torenhoge bedragen voor betaald. Bij Places.nl heb je al vanaf €30,- per maand een gepersonaliseerde WordPress website die wij voor je blijven updaten.

Altijd online

Bijkomend voordeel van het afnemen van een WordPress website bij Places.nl is naast de lage prijs de zekerheid dat je online bent. Het kan namelijk voorkomen dat een update ervoor zorgt dat de website niet meer functioneert, of dat een plugin niet compatibel is met je website. Ook kan het voorkomen dat wanneer je zelf met de website aan de slag gaat het geheel niet meer werkt. Bij Places.nl verzeker jij jezelf van een website die altijd online is en bij een fout altijd snel herstelt kan worden. Kijk op places.nl/websites voor meer informatie.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!