Places logo
Menu

Bekijk de salarissen van verschillende functies met LinkedIn Salary

Bekijk de salarissen van verschillende functies met LinkedIn Salary

LinkedIn rolt langzaam LinkedIn Salary uit in Nederland. Deze nieuwe update maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in de salarisindicatie van verschillende functies in uiteenlopende sectoren. In de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk was de update al beschikbaar. Naast Nederland worden ook Australië, Ierland, Frankrijk, India, Mexico aan Spanje aan deze lijst toegevoegd.

Beter geïnformeerde beslissingen

Het doel van de nieuwe functie is om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over een nieuwe baan of het werven van talent. De data is afkomstig van meer dan 575 miljoen LinkedIn-leden. Er wordt niet alleen inzicht gegeven in salarisregelingen, maar ook in bonus- en equity regelingen. Bovendien kunnen mensen op LinkedIn Salary informatie vinden over factoren die van invloed zijn op het salaris, zoals jaren ervaring, branche, bedrijfsgrootte, locatie en opleidingsniveau.

Financieel directeur best betaalde functie

Op basis van de data is een eerste selectie gemaakt van de functietitels die het meest betaald krijgen in Nederland. Onderstaande bedragen zijn gemiddeld en op jaarbasis.

  1. Hoofd Financieel directeur: € 128.000
  2. Hoofddirecteur: € 116.000
  3. Human Resources manager: € 108.000
  4. Financieel directeur: € 102.000
  5. Management directeur: € 100.000

Privacy van gebruikers

Privacy van gebruikers staat uiteraard voorop bij LinkedIn. De verstrekte salarisinformatie wordt gecodeerd opgeslagen en bovendien maakt LinkedIn Salary alleen gebruik van data die niet persoonlijk identificeerbaar is. Wie zelf salarisinformatie indient, kan in ruil daarvoor het salaris van duizenden functies, locaties en bedrijven doorzoeken. De opgegeven informatie van gebruikers is privé en alleen voor hen zichtbaar.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!