Places logo
Menu

Beheer uw openingstijden via Places

Beheer uw openingstijden via Places

Het is belangrijk dat uw bedrijf online goed vindbaar is. Het merendeel van uw potentiële klanten gaat namelijk als eerst via internet op zoek naar uw bedrijfsgegevens. Uw openingstijden zijn een belangrijk onderdeel van deze bedrijfsgegevens. Places biedt u de mogelijkheid om uw openingstijden te presenteren in uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl en op Openingstijden.com. Hoe? Places.nl vertelt u meer in deze blog.

Uw openingstijden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com

Via uw account op Places kunt u, naast uw contactgegevens, ook uw openingstijden invullen. Uw gegevens verschijnen op Telefoonboek.nl en worden maandelijks door 4.000.000 mensen bekeken. Hierdoor vergroot de kans dat een potentiële klant contact met u opneemt en uw vestiging bezoekt. Ook worden uw bedrijfsgegevens en openingstijden zichtbaar op Openingstijden.com, waar iedere maand naartoe gesurft wordt door 1.800.000 mensen. Places is dus een zeer waardevol medium voor het bereiken van uw potentiële klanten! OT2

Eenvoudig en overzichtelijk invoeren op Places

U kunt uw openingstijden in Places in digitale tijden aangeven. Gelden de openingstijden van maandag voor de hele week? Dan drukt u op de button "Openingstijden van maandag overal toepassen" en de rest van de week wordt met dezelfde openingstijden aangevuld. Wisselen uw openingstijden per seizoen? Dan kunt u dit ook aangeven. U kunt meerdere seizoenen toevoegen en daarnaast per seizoen de begin- en einddatum evenals de bijbehorende openingstijden invullen. Zo kunt u in een keer uw openingstijden voor het gehele jaar invoeren. OT

Houd uw openingstijden actueel

Rond de feestdagen veranderen uw openingstijden nog wel eens. Bent u bijvoorbeeld geopend met Goede Vrijdag? En kunnen klanten u bezoeken tijdens Pasen? Houd uw openingstijden dus altijd up to date en pas ze aan rond deze dagen. Dit kunt u volledig zelf beheren in Places. Op het moment dat u uw openingstijden geactualiseerd heeft, wordt dit ook op Openingstijden.com zichtbaar voor de websitebezoeker. Die ziet dus direct dat het om actuele openingstijden gaat en hij niet voor een gesloten deur komt te staan!

Meer mogelijkheden op Places

Naast het invullen van uw contactgegevens en uw openingstijden kunt u via uw account op Places ook uw bedrijfsomschrijving, parkeermogelijkheden, betalingsmogelijkheden, social media links, websitelink, foto's en uw bedrijfslogo plaatsen. Hoe completer uw profiel, hoe beter u gevonden wordt door uw klant. Ruim 70.000 bedrijven gingen u al voor met het beheren van hun online bedrijfsgegevens en worden nu gevonden door 6,6 miljoen mensen! Waar wacht u nog op? Ga direct aan de slag met uw account in Places! Heeft u nog geen account? Meld u dan vandaag nog gratis aan via onze website.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!