Places logo
Menu

Avocadorestaurant onder genomineerden voor Dutch Marketings Awards 2018

Avocadorestaurant onder genomineerden voor Dutch Marketings Awards 2018

Eind maart is het eindelijk zo ver, dan worden de jaarlijkse Dutch Marketing Awards uitgedeeld. Tijdens deze uitreiking worden de belangrijkste prijzen in het marketingvak uitgereikt. Professionals zien de awards als een belangrijke erkenning door de marketing community. Wanneer een bedrijf in de prijzen valt betekent dit dat de marketingactiviteiten van het afgelopen jaar zijn opgevallen door kwaliteit, originaliteit en/of het resultaat dat bereikt is. In 2017 zijn onder anderen bedrijven als Hunkemöller en Hallmark in de prijzen gevallen. Wie zal dit jaar bekroond worden?

Categorieën

De awards worden uitgereikt aan bedrijven die in een van de zes verschillende categorieën genomineerd zijn. De vakjury heeft per categorie de finalisten uitgekozen. De categorieën zijn: Start Up, Internal branding, Marketing Company, Marketing talent, Scale Up en tot slot Marketeer of the Year. De vakjury staat onder leiding van juryvoorzitter Marc van Eck, oprichter en managing van partner van Business Openers. Volgens hem laten de finalisten van Dutch Marketing Awards zien waar marketing echt over gaat. Namelijk een scherpe overtuiging die verankerd wordt in een merk, dit wordt vertaald naar een klantgerichte propositie en kan met creatieve communicatie in de markt worden gezet.

Genomineerden

Op de website van Dutch Marketing Awards 2018 zijn alle finalisten te zien. De opvallendste finalisten zullen hier worden toegelicht. De genomineerden voor startup van het jaar zijn gekozen om hun creativiteit, unieke klantwaarde, groeiend marktaandeel en vernieuwing in het marktsegment of productcategorie. Een van de finalisten in deze categorie is The Avocado Show, ook wel het avocadorestaurant in Amsterdam. Het restaurant heeft in 2017 haar deuren geopend en is razend populair bij hipsters, toeristen maar ook bij "gewone" mensen, er staat dan ook regelmatig een rij voor de deur. De eigenaren van het restaurant hebben goed ingespeeld op de populariteit van de avocado. Naar verwachting zal het restaurant ook internationaal gaan opereren.

Bij de finalisten van Marketing Company of the Year zitten organisaties die al jarenlang een duidelijke en leidende rol op het gebied van marketing hebben. De organisaties worden door velen als voorbeeld gezien. Een van de genomineerden in deze categorie is de Hartstichting. De stichting werd in het begin van 2017 ook al geprezen voor een goede PR-campagne. Het doel van deze campagne was om bij sporters aandacht te vestigen op het belang van reanimatie. Tijdens een wedstrijd van Feijenoord - Ajax kregen 100 Feijenoordsupporters een hartslagmeter om, uiteindelijk leidde deze aandacht tot een toename van 170.000 burgerhulpverleners bij de Hartstichting.

Awards

Al met al zijn er veel interessante bedrijven en personen genomineerd voor de Dutch Marketing Awards. Nog even geduld en we weten wie in 2018 een trotse bezitter van de award wordt.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!