Places logo
Menu

Autobranche laat de telefoon vaak rinkelen

Autobranche laat de telefoon vaak rinkelen

Uren langs de weg wachten met een dampende auto, of zelf de motorkap induiken is niemands favoriete scenario. Helaas is dit toch vaker realiteit dan fictie. Omdat bedrijven binnen de autobranche in 70% van de gevallen niet of slecht telefonisch te bereiken zijn, staan klanten er in 7 van de 10 gevallen zelf voor. Places.nl biedt u als ondernemer een oplossing. Lees gauw verder!

Bellen en sleutelen gaat niet samen

De telefoon opnemen met smeer aan je handen is natuurlijk niet ideaal, maar toch is het belangrijk dat je als autogarage bereikbaar bent. Mensen die bellen hebben veelal direct hulp nodig of willen een afspraak maken om hun auto langs te brengen. Het is begrijpelijk dat de telefoon niet wordt gehoord door medewerkers die met hun hoofd in de motorkap hangen, maar autogarages die niet bereikbaar zijn lopen op deze manier wel veel klanten mis. Deze klanten gaan in 24% van de gevallen naar een concurrent. Zonde dus! Omdat autogarages vaak onderbemand zijn, is het voor veel een continue strijd om klussen binnen te halen. auto1

Places.nl biedt de oplossing

Gelukkig heeft Places.nlde oplossing. Voor bedrijven zoals autogarages, die moeite hebben om de telefoon te beantwoorden is er dePlaces Antwoordservice. Onze getraindetelefonistes springen 24/7 op afstandbij wanneer uw medewerkers motors repareren of ruiten vervangen. Zij laten een boodschap voor u achter zodat u uw klanten indien nodig meteen kunt terugbellen. Veel van de telefoontjes worden door onze medewerkers al afgehandeld waardoor u direct kunt inspelen op de klanten die uw aandacht vergen. Op Places.nl kunt dankzij een handigoverzichtin één oogopslag zien welke oproepen u heeft gemist.Daarnaast kunt u zelf het belscript instellen zodat uw klanten het gevoel hebben dat ze door u persoonlijk worden behandeld. Met de Places Antwoordservice hoeft u als ondernemer dus nooit meer een klant te missen! Probeer onze Places Antwoordservicenu 30 dagen gratis. Wilt u meer informatie? Bel gerust naar onze servicedesk op 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!