Places logo
Menu

Augmented reality: het adverteren van de toekomst

Augmented reality: het adverteren van de toekomst

Vraagt u zich af waarom u overal op straat mensen ziet rennen en 'Pidgey!' hoort roepen? Dat is het gevolg van de nieuwe Pokémon Go app die is uitgebracht. Met die app kunt u overal op de wereld Pokémon zoeken, die te zien zijn in de echte wereld via een smartphone camera. Deze nieuwe vorm van technologie heet augmented reality en is ook bruikbaar voor uw bedrijf!

Augmented reality

Augmented reality is de modernste vorm van digitale technologie in de bedrijfswereld van nu. Het verbindt de virtuele wereld en realiteit met elkaar door een virtuele laag, waarbij de zintuigen worden gemanipuleerd. Wanneer u via een applicatie op uw smartphone om u heen kijkt, kunt u bijvoorbeeld allerlei levensechte en bewegende dingen toevoegen aan het beeld. Dit is mogelijk op elk apparaat met camera en touchscreen.

Augmented reality in business

Deze technologie kunt u ook inzetten om uw eigen onderneming te innoveren, want het maakt uw business persoonlijk én onderscheidend. Een handige toepassing kan bijvoorbeeld zijn dat u in plaats van dure testmachines of showroommodellen een virtueel, levensecht beeld van een product of prototype creëert. Als gebruiker kunt u zo via uw smartphone bijvoorbeeld een 3D beeld van een volledig huis voor u zien op uw terrein, kijken of een bank past bij uw woonkamer of digitaal kleding passen. Zo'n service trekt veel aandacht voor uw business!

Sla uw slag!

U kunt van vrijwel alles virtual reality maken en projecteren in de buitenwereld. Zowel live, directe en indirecte beelden kunnen worden gebruikt. Een andere mogelijkheid is een instructiefilmpje met 3D- simulaties om praktische werkzaamheden uit te leggen, wat een hoop tijd kan besparen. Verbazingwekkend kost het ontwikkelen van een augemented reality app net zo veel als het ontwikkelen van een normale applicatie: namelijk tussen de €2500 en €5000 euro. Er zijn nog maar een paar bedrijven in Nederland die augmented reality inzetten: dus sla uw slag!

De mogelijkheden voor uw bedrijf zijn dus eindeloos. Unit040 is een bedrijf dat u kan helpen bij het ontwikkelen van augmented reality. Adverteert u voorlopig liever nog gewoon met advertenties? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van adverteren op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl, waarmee u 6,6 miljoen potentiële klanten bereikt en uw vindbaarheid vergroot. Voor meer informatie belt u vrijblijvend met 024-3555299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!