Places logo
Menu

Advocaten krijgen volgens reviews op Telefoonboek.nl gemiddeld een 6,9

Advocaten krijgen volgens reviews op Telefoonboek.nl gemiddeld een 6,9

Het aannemen van een advocaat kan een duur proces zijn. Als u dit moet doen, is het logisch dat u graag één van de beste wilt. Places.nl deed voor u onderzoek naar de top steden voor een advocaat, de gemiddelde beoordeling en wat er wel en niet gewaardeerd wordt aan een advocaten bedrijf.

Amsterdam en Rotterdam top steden voor een advocaat

In totaal zijn er 8.760 advocaten actief in Nederland . Op Telefoonboek.nl zijn 1.952 bedrijven beoordeeld. Van alle advocaten zitten er op dit moment de meeste in de steden Amsterdam (1.611) en in Rotterdam (744). Op de derde plek staat Den Haag. Op dit moment zijn er in Nederland de minste advocaten gevestigd in Delft, een mooie kans voor beginnende advocaten daar dus.

Wat voor cijfer krijgt de gemiddelde Nederlandse advocaat?

Volgens de reviews van Telefoonboek.nl krijgt de gemiddelde advocaat een 6,9, een ruime voldoende dus. Maar liefst 810 bedrijven krijgen de hoogste score en dus een 10 van de consument. Van alle beoordeelde advocaten krijgen 1.160 bedrijven een voldoende, dat is 59,4%. De overige bedrijven hebben een beoordeling onder de 6 en dus een onvoldoende. De best beoordeelde advocaten zitten in Amsterdam, met 107 voldoendes. Daarna volgt Rotterdam met 95 voldoendes.

Uitstekende service en deskundige hulp het meest gewaardeerd

Wat het meest gewaardeerd wordt aan advocaten is de 'uitstekende service'. Daarnaast waarderen klanten ook deskundige hulp van een advocaat. Wat ook vaak voorbij komt als bedrijven hoog gewaardeerd worden is het hebben van inlevingsvermogen. Toont een advocaat dit, dan wordt uw bedrijf hoger gewaardeerd.

Slechte bereikbaarheid en afspraken niet nakomen grootste verbeterpunten

Krijgt een bedrijf een cijfer onder de 5,5, dan is dit dus onvoldoende. Vaak ligt dit aan de slechte bereikbaarheid van het bedrijf, klanten zeggen namelijk niet in contact te kunnen komen met hun advocaat. Daarnaast gebeurt het nog wel eens dat afspraken niet worden nagekomen. Klanten vinden dit erg vervelend en geven daarom een lage waardering.

Op zoek naar een advocaat?

Op Telefoonboek.nl kunt u gemakkelijk advocaten vergelijken en zien welke advocaten er het best beoordeeld worden. Bent u zelf advocaat? Meld u dan nu gratis aan op Telefoonboek.nl en ervaar meteen de voordelen, zoals een betere online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbare klantenreviews.

Foto: Canva

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!