Places logo
Menu

Adverteren op Telefoonboek tijdens de feestdagen

Adverteren op Telefoonboek tijdens de feestdagen

Met Sinterklaas, Kerstmis en de jaarwisseling heeft u als ondernemer waarschijnlijk drukke tijden voor de boeg. Bent u er al helemaal klaar voor? Met deze tips van Places.nl gaat u goed voorbereid de feestdagen in. Lees gauw verder!

Tip 1: Zorg dat u online vindbaar bent

Natuurlijk is het fijn als uw inspanningen beloond worden met een mooie omzet. Daarvoor is het echter wel van belang dat klant weten waar zij naartoe kunnen. Potentiële klanten vinden u alleen als uw bedrijf goed zichtbaar is. Met een gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl wordt u online gevonden en trekt u direct meer klanten naar uw zaak.

Tip 2: Promoot uw bedrijf

Met een gratis bedrijfsvermelding heeft u al een stap in de goede richting gemaakt. Maar hoe valt u op tussen al die bedrijven? Met een uitgebreide bedrijfsvermelding verschijnt u boven uw concurrenten in de zoekresultaten, en ook toont u onder meer uw website, foto's, video's en bedrijfslogo. Kies zelf uw zoekwoorden en plaatsen en word zo gevonden in de hele regio.

Tip 3: Houd informatie actueel

Zeker in de decembermaand kan het voorkomen dat u op verschillende tijden geopend bent. Werkt u normaal 's avonds maar op pakjesavond of met Kerstmis niet? Voorkom dan dat klanten voor een dichte deur komen te staan en pas uw openingstijden aan op Openingstijden.com. Natuurlijk is dit ook voor u een kans om aan te geven dat u extra geopend bent!

blog_goedvoorbereid3

Tip 4: Wees bereikbaar voor vragen

December is niet alleen een drukke maand qua verkoop, maar ook de telefoon kan roodgloeiend komen te staan. Hebben klanten bij u regelmatig geen gehoor? Dan is de kans groot dat zij hun heil bij uw concurrent zoeken. Met de Places Antwoordservice bent u 24 uur per dag bereikbaar en loopt u geen potentiële klanten mis.

Tip 5: Informeer uw publiek

Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk speciale artikelen in uw assortiment? Informeer dan uw klanten hierover. Een nieuwsbrief is een handige manier om uw klanten te bereiken. Sla twee vliegen in één klap en vraag hen meteen een beoordeling achter te laten op Telefoonboek.nl. Zo weten ook andere bezoekers dat ze bij u aan het juiste adres zijn. Met bovenstaande tips zorgt u ervoor dat ook uw bedrijf klaar is voor de decemberdrukte. Voor meer informatie of advies kunt u natuurlijk contact opnemen met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag met de laatste voorbereidingen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!