Places logo
Menu

Ervaar het gemak van 80 uur bereikbaarheid

Ervaar het gemak van 80 uur bereikbaarheid

U trekt de deur van uw kantoor elke dag met een gerust hart achter u dicht. En als de telefoon overdag roodgloeiend staat, maakt u zich geen zorgen. U loopt immers geen enkele klant mis! Klinkt goed? Dan is een antwoordservice misschien iets voor u. U kunt nu 30 dagen gratis gebruik maken van de Places Antwoordservice. Tijdens deze geheel vrijblijvende proefperiode ervaart u zelf de voordelen van een professionele antwoordservice. 80 uur bereikbaarheid betekent namelijk meer tevreden klanten, minder stress op het werk én een beter imago.

bereikbaarheid-antwoordservice

Waarom een antwoordservice?

Klanten hebben zowel binnen als buiten kantooruren vragen en klachten, en verwachten dat die zo snel mogelijk worden behandeld. Ook informatie moet snel en overal beschikbaar zijn.Voor bedrijven is dit soms lastig: zij zijn niet altijd in de gelegenheid om constant de telefoon te bemannen. 60% van de Nederlandse bedrijven is dan ook regelmatig slecht bereikbaar. Hierdoor ontstaan soms wachttijden, irritaties, en gemiste oproepen. Gemiste oproepen zijn gemiste kansen, want bij geen gehoor stappen uw klanten snel over naar de concurrent, en dat kost u omzet. Gelukkig kunt u hier maatregelen tegen nemen door onder andere een antwoordservice in te zetten.

Hoe werkt een antwoordservice?

Een antwoordservice neemt namens u de telefoon op. Uw klanten krijgen dus echte mensen aan de lijn in plaats van een spraakcomputer. Dit maakt de service een stuk persoonlijker. De antwoordservice wordt uitgevoerd door een externe partij. U geeft hen informatie over uw bedrijf, zodat zij uw gesprekken professioneel kunnen afhandelen als u en uw medewerkers niet beschikbaar zijn. De telefonisten van een antwoordservice staan uw klanten te woord, en sturen u vervolgens een bericht met de details van het gesprek. U kunt uw telefoon doorschakelen wanneer u maar wilt: buiten kantooruren, tijdens drukke momenten overdag, in vakantieperiodes of gewoon als u even niet gestoord wilt worden.

De voordelen van Places Antwoordservice

Places heeft onlangs de Places Antwoordservice gelanceerd: een professionele telefoondienst tegen een zeer scherpe prijs. Met Places Antwoordservice bent u namelijk al beter bereikbaar voor € 15 per maand en u betaald geen aansluit- of administratiekosten.Met de Places Antwoordservice worden uw klanten 80 uur per week te woord gestaan door telefonisten die werken volgens uw bedrijfscode. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de getrainde telefonisten van Places Antwoordservice inzetten voor diverse werkzaamheden, zoalshet maken van terugbelnotities. In overleg met u wordt er een belscript gemaakt dat de telefonisten te zien krijgen wanneer uw klanten bellen, zodat ze precies weten welke informatie ze kunnen geven en welke gegevens u wilt ontvangen. U kunt dit script te allen tijde aanpassen en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Zodra de klant heeft opgehangen, ontvangt u direct een bericht per e-mail met daarin de details van het gesprek. Zo kunt u klanten terugbellen op een moment dat het u uitkomt.

proefperiode-antwoordservice

In uw persoonlijke dashboard op Places.nl kunt u altijd de status van uw maandabonnement inzien. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle gesprekken die de Places Antwoordservice voor u heeft beantwoord. De notities van de gesprekken kunt u een beoordeling geven.Door middel van sterren kunt u aangeven hoe tevreden u bent over de medewerker die het gesprek aan heeft genomen. Mocht na een aantal gesprekken blijken dat u niet helemaal tevreden bent over de manier waarop uw gesprekken afgehandeld worden, dan kan bijvoorbeeld het script aangepast worden zodat de informatievoorziening voor u vollediger wordt.

30 dagen gratis proefpakket

Meld u nu aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen. U profiteert dan een maand lang van 80 uur bereikbaarheid per week, zonder dat u ergens aan vastzit. Aan het einde van de proefperiode volgt een evaluatie, waarna u zelf beslist of u gebruik wilt gaan maken van de diensten van Places Antwoordservice. De proefperiode is dus geheel vrijblijvend! Kijk voor meer informatie op www.places.nl/antwoordservice, of neem contact op via 024 - 7630722. Als u wilt horen hoe een echt antwoordservicegesprek klinkt, kunt u bellen naar 020 - 7630182 voor een voorbeeldgesprek.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!