Places logo
Menu

100.000 bedrijven aangemeld op Telefoonboek.nl

100.000 bedrijven aangemeld op Telefoonboek.nl

Ruim 100.000 bedrijven hebben sinds mei 2012 hun bedrijfsgegevens toegevoegd of gewijzigd op Telefoonboek.nl via Places. Het gaat hierbij vooral om het veranderen van telefoonnummers en het toevoegen van openingstijden. Door de bedrijfsgegevens actueel te houden, zorgen deze bedrijven dat zij beter worden gevonden via internet en mobiel.

Juiste contactgegevens zorgen voor meer klanten

Het toevoegen van bijvoorbeeld openingstijden, parkeergelegenheid en bedrijfsomschrijving vergroot de kans dat een potentiële klant contact opneemt tot wel 30%. Vooral voor mkb'ers is dit interessant, omdat zij zelf vaak minder goed vindbaar zijn in zoekmachines. De juiste bedrijfsgegevens plaatsen op bedrijvensites zoals Telefoonboek.nl biedt dan uitkomst. Via Places kunt u als ondernemer gratis uw gegevens up-to-date houden en staat u direct op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Daarmee bent u online vindbaar voor 6,6 miljoen Nederlanders per maand. Tevens kunt u gratis gebruikmaken van andere Places diensten zoals Places Antwoordservice en Places Websites.

Webshops, bouwbedrijven en kappers

Vooral webshops, bouwbedrijven en kappers lijken veel waarde te hechten aan de online vindbaarheid van de juiste bedrijfsgegevens. Maar liefst 8,6% van de aangemelde bedrijven op Places.nl wordt door deze drie branches gevormd. Hiermee voorkomen ze dat klanten voor een dichte deur staan vanwege onjuiste openingstijden of onjuist telefoonnummer.

Zelf gratis uw gegevens wijzigen

Wilt u zelf ook uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren? Dan kunt u uw bedrijf gratis aanmelden op Places.nl. Zo kunt u onder andere uw telefoonnummer controleren, uw locatie op de kaart aangeven en uw openingstijden toevoegen. De gegevens worden automatisch aangepast op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Meld uw bedrijf nu gratis aan op Places.nl

Vergroot uw online vindbaarheid

Naast de gratis bedrijfsvermelding biedt Places u ook de mogelijkheid om met een uitgebreide bedrijfsvermelding extra op te vallen. Hiermee heeft u een opvallende advertentie boven de standaard zoekresultaten in de plaatsen die voor u belangrijk zijn. Ook kunt u extra informatie toevoegen, zoals uw logo, foto's en een link naar uw website. U heeft de keuze uit vijf advertentiepakketten, met ieder zijn eigen mogelijkheden en bereik. Zo is er altijd een pakket dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Om een advertentie op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com in te stellen voor uw bedrijf, maakt u een account aan op Places.nl en kiest u vervolgens het gewenste pakket.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!