Menu

UX/UI Designer

Places.nl

Word je enthousiast van het ontwerpen en verbeteren van gebruikerservaringen van verschillende websites? En weet jij door je creativiteit de juiste uitstraling te geven? Dan maken we graag kennis met je. Vanwege groei zoekt Places een UX/UI designer, die het team komt versterken.

Waar ga je mee aan de slag?

Je bent de belangrijke schakel tussen een gedreven, informeel team van ervaren developers en online marketeers. Je werkt aan diverse verschillende projecten, in de rol van UX/UI designer vertegenwoordig je de gebruiker. Samen met de productowners ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de wireframes, flow-diagrammen en prototypes. Het uiteindelijke doel is een optimale gebruikerservaring. Vervolgens vertaal je de wireframes naar grafische ontwerpen, je creativiteit speelt een belangrijke rol tijdens dit proces. Je hebt oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid, je krijgt veel ruimte om je eigen input en ideeën te verwezenlijken.

Wie zoeken wij?

Voor de functie zoeken we iemand met enkele jaren relevante werkervaring. Maar ook talentvolle designers met een diploma net op zak nodigen we graag uit om te solliciteren. We vragen van je dat je in staat bent ontwerpen te maken aan de hand van functionele eisen en wensen. We werken volgens de Scrum methodiek: daily standups, wekelijkse sprints, sprint reviews en poker planningen zijn onderdeel van onze werkwijze.

Kortom, je bent of hebt:
 • - HBO niveau, net afgestudeerd of een paar jaar ervaring
 • - Je hebt aandacht voor kwaliteit en detail
 • - Je bent creatief en gepassioneerd over je vakgebied
 • - Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig
 • - Je bent op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen en design trends
 • - Je hebt ervaring met tools als Photoshop/Illustrator. Adobe XD is een pré.

Wat bieden wij?
 • - Een jong en informeel team
 • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden
 • - Interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • - Mooie werkomgeving in een premium pand in hartje Nijmegen
 • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets
 • - O.a. stoelmassage door een echte professional, sportvergoeding, gratis fruit en mediatheek & vrijdagmiddagborrels
 • - Een baan voor 24-40 uur met een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie
 • - En last but not least: gezellige collega's en legendarische bedrijfsuitjes.

Wat is Places.nl?

In 2012 Places.nl opgericht met als doel om bedrijven in contact te laten komen met consumenten. Places biedt inmiddels een breed scala aan diensten voor bedrijven in Nederland. Places werkt samen met onder andere Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, waar maandelijks 6 miljoen bezoekers op te vinden zijn.

Places bedient bedrijven in Nederland met slimme en innovatieve (online) marketingdiensten om zo beter gevonden te worden op het internet om zo meer klanten naar hun bedrijf te trekken. Met inmiddels meer dan 200.000 aangemelde ondernemers, is Places een bepalende speler geworden voor ondernemend Nederland. Met een vast team van meer dan 20 man en 100 oproepkrachten opereren wij op een premiumlocatie in het centrum van Nijmegen.

Places biedt jou de kans om met enthousiaste collega's bij een gevestigde organisatie mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen en ambitieuze plannen!


Kom jij ons team versterken?

Spreekt jou dit aan en is deze functie jou op het lijf geschreven?

Stuur dan jouw CV en motivatie.

Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager, via tel. 024 - 3605 040.

Onderdelen van de selectieprocedure kunnen zijn: een referentiecheck alsook het bekijken van informatie op internet, Social Media.Solliciteren