Junior/Medior Developer

Ontwikkel dynamische oplossingen voor onze high traffic websites

Gaat jouw developers hart sneller kloppen bij termen als PHP, MySql, Docker, Elasticsearch en Varnish? Heeft PHP voor jou weinig geheimen en ben je in staat om ideeën om te zetten in werkende en veilige toepassingen? Dan willen we graag kennis met je maken.

Wij zoeken versterking voor onze veelbelovende projecten Beste.nl en Koos.nl. Op Beste.nl vinden consumenten iedere week alle actuele aanbiedingen van Nederlandse winkelketens. Beste.nl is op weg om de grootste vergelijker van aanbiedingen in Nederland te worden. Koos.nl is een service waarbij wij consumenten helpen met het vinden van het juiste bedrijf voor de beste prijs. Koos.nl is ons nieuwste project met veel potentie voor succes. Wij zoeken een Junior- of Medior Developer die ons kan helpen om onze ambities te realiseren.

Samen met een gedreven team van ervaren programmeurs en online marketeers ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe systemen en oplossingen. Je houdt je hierbij vooral bezig met de backend programmatuur.

Er ligt een flinke uitdaging voor je klaar. Het project maakt gebruik van enorme hoeveelheden real-time data (aanbiedingen en producten). Dit vraagt om een optimale zoektechnologie, een focus op performance en foutloze back-end systemen. Je gaat werken aan nieuwe functionaliteiten, zoals een alert-systeem waarmee we onze gebruikers op de hoogte kunnen brengen zodra hun favoriete producten in de aanbieding zijn. Daarnaast ga je aan de slag met API's, location-based functionaliteiten en mailingsystemen voor onze groeiende userbase. Dit alles met een mobile-first mentaliteit. De onderdelen waar je aan werkt zijn veelzijdig, en geven je de mogelijkheid om op veel vlakken ervaring op te doen.

"Een snelgroeiende website vraagt om een Developer die mee kan bouwen aan nieuwe systemen en functionaliteiten."

Voor de functie van Developer zoeken we iemand met enkele jaren relevante werkervaring. Maar ook talentvolle programmeurs met een diploma net op zak nodigen we graag uit om te solliciteren. We vragen van je dat je in staat bent technische ontwerpen te maken aan de hand van functionele eisen en wensen, en nieuwe webapplicaties te bouwen of bestaande applicaties te optimaliseren. We werken volgens de Scrum methodiek: daily standups, wekelijkse sprints, sprint reviews en poker planningen zijn onderdeel van onze werkwijze.

Kortom, je bent of hebt:
 • - Bekend met actuele internettoepassingen en technieken
 • - Ervaring met object georiënteerd programmeren in PHP frameworks zoals Zend Framework, Symfony of Laraval
 • - Ervaring met Mysql
 • - Ervaring met Javascript (jQuery)
 • - Ervaring met een of meerdere van deze technologieën is een pré: Linux, GIT, Node.js, Solr, Elasticsearch, Python, Redis, Varnish en Docker. Je krijgt ruimte om met deze technologieën te experimenteren.
 • - Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en je denkt proactief mee over de optimalisatie van de platformen.

Wat krijg jij?
 • - Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie.
 • - Informele werkomgeving in een modern pand voorzien van alle gemakken.
 • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden.
 • - Goede begeleiding en coaching van senior developers en opleidingsmogelijkheden.
 • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer.
 • - Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, sportvergoeding, gratis fruit en mediatheek.
 • - En last but not least: gezellige collega's en legendarische bedrijfsuitjes.

De beleving van jouw directe Developer collega Roel:

"Als developer van Telefoonboek werk ik aan verschillende projecten, waardoor de werkzaamheden lekker afwisselend zijn. Binnen de projecten van Telefoonboek maken we onder andere gebruik van Zend, Phalcon en Django. Voor applicaties die de back-end ondersteunen maken we veel gebruik van Python. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden aan Beste.nl is het optimaliseren van de invoer van de aanbiedingen. Uiteindelijk willen we de invoer zo ver mogelijk automatiseren met behulp van technieken als OCR en machine learning. Hierbij krijgen we veel ruimte om zelf met ideeën te komen en dingen uit te proberen. Om op de hoogte te blijven van de modernste technieken bezoeken we jaarlijks verschillenden congressen, zoals de Dutch PHP Conference. Eén van de technieken die we tijdens het bezoek van deze conferencies hebben opgepikt is Neo4J. Deze graph database is nu het hart van Koos.nl. Het werken met scrum in een leuk team zorgt ervoor dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga."


Over Telefoonboek

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com, Places.nl, Antwoordservice 1822.nl en natuurlijk Beste.nl en Koos.nl, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Via slimme en innovatieve online marketingdiensten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om gevonden te worden op internet, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Wij werken samen met 20 medewerkers op een toplocatie in het centrum van Nijmegen en wij zijn goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Telefoonboek B.V. biedt je de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van een innovatieve, high-traffic website. Enthousiast? Wacht dan niet langer en reageer, want wij willen graag ons team versterken en zijn op zoek naar jou! Reageer via de sollicitatielink of stuur jouw motivatiebrief en CV naar nieuweuitdaging@places.nl.

Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager, via 024 - 3605 040

Solliciteren