Places logo
Menu

Online Marketeer naast je studie Places.nl B.V.

Bouw mee aan onze ambitieuze plannen!

In deze nieuwe rol ben jij het gezicht van de internationale groeiambities van Places Bedrijfsvermelding. Places.nl is als partner van Google Bedrijfsprofiel gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprofielen online zodat ondernemers lokaal beter gevonden worden. Onze groeiambities liggen internationaal en hiervoor kunnen we jouw hulp gebruiken.

Je gaat aan de slag met Google Bedrijfsprofiel en leert dit product eerst volledig kennen. De dienstverlening van het optimaliseren van Google profielen willen we internationaal lanceren. Hiervoor hebben we een merknaam geregistreerd en een plan uitgewerkt.

Wat zal jij bij ons komen doen?

Aan jou de taak om dit plan tot uitvoering te brengen en na te gaan denken over de realisatie. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
 • Het uitwerken van marketing automation middels e-mail: van een onboarding e-mail tot aan de maandelijkse rapportages, alle communicatie hiervoor werk je uit.
 • De inhoud van de website: welke content hebben we nodig om nieuwe klanten te overtuigen? Jij denkt hierover na en schrijft deze content.
 • Onze interne werkwijze: hoe gaan we de optimalisaties realiseren met de middelen beschikbaar binnen Places.nl? Je gaat zelf aan de slag met onze eerste internationale klanten en schrijft handleidingen, werkwijzen en deelt deze kennis actief met nieuwe collega's.
 • Onze social media strategie: je richt op alle populaire social media kanalen onze pagina's in en werkt een content kalender uit om deze profielen up-to-date te houden.
 • Onze autoriteit online: je meldt je aan als professional op alle relevante fora en sites en leert wat voor vragen er in de markt zijn en helpt de community hierbij om ons nieuwe merk te positioneren.


Wie ben jij?

 • Je volgt momenteel een hbo- of wo-opleiding
 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing
 • Je ambieert een toekomst in de online marketing en ziet dit als kans om tegen betaling je te ontwikkelen in dit vakgebied
 • Je bent minimaal 12 uur beschikbaar tijdens kantooruren (ma-vr)
 • Je bent een uitstekende tekstschrijver die weet wat het is om voor verschillende doelgroepen en kanalen te schrijven
 • Jouw Engelse schrijfvaardigheden zijn gewoon erg goed en je bent hierin een voorbeeld voor je team
 • Je vindt het geen probleem om met je eigen profiel als medewerker van ons nieuwe merk de dienstverlening te promoten
 • En natuurlijk ben je enthousiast, ondernemend en een gezellige collega


Over Places.nl

In 2012 is Places.nl opgericht met als doel om bedrijven in contact te laten komen met consumenten. Places.nl biedt inmiddels een breed scala aan diensten voor bedrijven in Nederland. Places.nl werkt samen met onder andere Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, waar maandelijks 3,4 miljoen bezoekers op te vinden zijn.

Places.nl bedient bedrijven in Nederland met slimme en innovatieve (online) marketingdiensten om zo beter gevonden te worden op het internet om zo meer klanten naar hun bedrijf te trekken. Met inmiddels meer dan 240.934 aangemelde ondernemers, is Places.nl een bepalende speler geworden voor ondernemend Nederland.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan jouw motivatie en CV!
Alleen reacties met een gerichte motivatie worden in behandeling genomen.

Onderdelen van de selectieprocedure kunnen zijn: een referentiecheck alsook het bekijken van informatie op internet, Social Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties mogen naar bijbaan@places.nl. Wanneer jij hier een succes van maakt zijn er doorgroeimogelijkheden in zowel taak als uren.