Menu

Online Marketeer Places Websites

 – 40 uur

Wat vertel je op je verjaardag?

Ik zorg er voor dat duizenden ondernemers in Nederland eenvoudig en toegankelijk een professionele website hebben.


Wie ben jij?

Een persoon met een ondernemend karakter, die commercieel is ingesteld met passie voor online marketing. Je hebt 2 jaar ervaring in online marketing en je bent in het bezit van een HBO/WO diploma. Jij bent als online marketeer van Places Websites een echte kartrekker die targets nastreeft. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent. De nieuwe kansen die jij ziet realiseer je in samenwerking met ons team van online marketeers, salesagents en ontwikkelaars. Jij kan Places Websites nóg beter vermarkten door middel van slimme inzet van onder andere salescampagnes, e-mailmarketing, conversieoptimalisaties en online advertising.

Kortom, jij zorgt ervoor dat je conform je targets leads genereert via alle mogelijke kanalen en bovenal deze omzet naar klanten. En natuurlijk ben je een enthousiast en een gezellige collega.


Hoe ziet je dag er uit?

Je start bij het koffiezetapparaat, bekijkt vervolgens de lopende online acties. Met je koffie in de hand bespreek je tijdens de stand-up de werkzaamheden van gisteren en waar je vandaag mee gaat vlammen. Vervolgens bekijk je je e-mail, je ziet dat de nieuwe campagne van gisteren leads oplevert en dat deze geconverteerd moeten worden naar een sale door het salesteam. Vervolgens ga je aan de slag met jouw nieuwe ideeën en innovatieve features van Places Websites en schrijft deze uit voor de ontwikkelaars. Daarna schuif je aan bij een brainstormsessie voor Places samen met andere marketeers.

Nadat je een rondje in Nijmegen hebt gelopen tijdens de pauze, gaat de telefoon over. Servicemedewerker van Places belt jou omdat er technische problemen zijn met een website. Jij zorgt ervoor dat dit probleem structureel verholpen wordt in samenwerking met de developers. Vlak daarna start je met het uitwerken van je ideeën voor komende tijd en je ordent deze op basis van prioriteit. Je rond de dag af met het optimaliseren van de laatste social media campagnes en het afwerken van vragen vanuit klanten, ontwikkelaars en het salesteam.


Wat bieden wij?
  • - Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie.
  • - Een jong en informeel team
  • - Mooie werkomgeving in een premium pand in hartje Nijmegen
  • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden.
  • - Opleidingsmogelijkheden voor online-marketing
  • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets
  • - Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, sportvergoeding, gratis fruit en mediatheek & vrijdagmiddagborrels
  • - En last but not least: gezellige collega's en legendarische bedrijfsuitjes.


Wat is Places/Telefoonboek?

Places is onderdeel van Telefoonboek BV. Telefoonboek.BV heeft maandelijks 6,6 miljoen bezoekers. Als antwoord op de vraag van deze miljoenen bezoekers, is Places.nl in 2012 gelanceerd. Places bedient ondernemend Nederland in de vorm van slimme en innovatieve online marketingdiensten de mogelijkheid om gevonden te worden op internet en een betere klantenservice te verlenen, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Met inmiddels bijna 200.000 aangemelde ondernemers, is Places een bepalende speler geworden voor ondernemers in Nederland. Met een vast team van 20 man en meer dan 60 oproepkrachten opereren wij op een premiumlocatie in het centrum van Nijmegen. Places biedt jou de kans om bij een gevestigde organisatie mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen en ambitieuze plannen van Places Websites.

Durf jij het aan en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan jouw profiel en motivatie naar nieuweuitdaging@telefoonboek.nl.

Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager, via 024 - 360 5040.Solliciteren