Places logo
Menu

Callcenter medewerker bijbaan Places.nl B.V.

(8 - 16 uur per week)

Als oproepkracht kun je flexibel je beschikbaarheid opgeven en word je wekelijks ingezet op het informatienummer. Daarbij is het aan jou om inkomende belletjes te behandelen en de bellers te voorzien van de juiste opgevraagde gegevens. Indien gewenst verbind je hierbij de bellers door naar bedrijven of particulieren. Hiernaast neem je ook de telefoon op namens diverse bedrijven, waarbij jij het visitekaartje van die onderneming bent. Naast het bellen zijn er ook andere diverse, uiteenlopende taken die uitgevoerd worden voor de producten van Places.nl zoals het schrijven voor verschillende bedrijven. Je bouwt op deze manier graag mee aan onze mooie organisatie en producten!

Wie zijn wij?

Places biedt dé oplossing voor MKB'ers in Nederland op het gebied van online vindbaarheid en telefonische bereikbaarheid zodat jij kan doen waar je goed in bent. Wij beheren grote bekende websites als Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Met ruim 3 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris
  • De ideale bijbaan in een prettige werkomgeving
  • Gezellig, jong en ambitieus team aan je zijde
  • Flexibele werktijden*
  • Ervaring opdoen op zowel communicatief- als schrijfniveau

* Omdat wij als bedrijf een unieke 24/7 service bieden, zijn je werktijden erg flexibel en kun je je beschikbaarheid opgeven op de momenten die jou goed uitkomen. Ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. Zo kun je 's ochtends, 's middags én 's avonds werken, afhankelijk van de door jou opgegeven beschikbaarheid. We vragen een minimale beschikbaarheid van 8 uur per week. Ook wordt er van je verwacht dat je eens in de twee weken een nachtshift van 3,5 uur draait. Natuurlijk in overleg!

Kortom:


Ben jij commercieel en resultaatgericht ingesteld? Heb je een vlotte babbel, ben je graag in contact met mensen en is klantvriendelijkheid erg belangrijk voor je?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ons flexteam bestaat uit een leuke, jonge, grote club met oproepkrachten. Nieuwe collega's zijn hier altijd welkom, dus mocht je interesse hebben laat het dan vooral weten en stuur je CV en korte motivatie op! Dan kijken we samen of er een match is en wanneer je hier zal kunnen starten.

Contractduur: 7 maanden met grote kans op verlenging.