Informatienummer bijbaan

(8 - 16 uur per week)

"Een bijbaan die makkelijk te combineren is met de studie, waar je werkt in een leuk studententeam en klanten doelgericht en efficiënt helpt. Dat is wat Telefoonboek mij heeft gebracht de afgelopen jaren!"

Daniel, Assistent Coach

Bedrijfsomschrijving
Places biedt dé oplossing voor MKB'ers in Nederland op het gebied van online vindbaarheid en telefonische bereikbaarheid zodat jij kan doen waar je doet in bent.

Functieomschrijving Ben jij commercieel en resultaatgericht ingesteld? Heb je een vlotte babbel, ben je graag communicatief bezig en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij je?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ons flexteam bestaat inmiddels uit een leuke, grote club oproepkrachten, waarbij nieuwe collega's altijd welkom zijn om ons team te komen versterken. Laat het weten indien je interesse hebt, dan kijken we samen of er een match is en op welk moment je zou kunnen starten.

Wat bieden wij?
Als oproepkracht kun je flexibel je beschikbaarheid opgeven en word je wekelijks ingezet op het Telefoonboek informatienummer. Daarbij is het aan jou om inkomende belletjes te behandelen en de bellers te voorzien van de juiste opgevraagde gegevens. Indien gewenst verbind je hierbij de bellers door naar bedrijven of particulieren. Hiernaast neem je ook de telefoon op namens diverse bedrijven, waarbij jij het visitekaartje van die onderneming bent. Naast het bellen zijn er ook andere diverse, uiteenlopende taken die uitgevoerd worden voor de producten van Places.nl. Je bouwt op deze manier graag mee aan onze mooie organisatie en producten!

Omdat wij als bedrijf een unieke 24/7 service bieden, zijn je werktijden erg flexibel en kun je je beschikbaarheid opgeven op de momenten die jou goed uitkomen. Ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. Zo kun je 's ochtends, 's middags én 's avonds werken, waarbij je werkrooster er per week helemaal anders uit kan zien, afhankelijk van de door jou opgegeven beschikbaarheid. We vragen een minimale beschikbaarheid van 8 uur per week. Ook wordt er van je verwacht dat je eens in de twee weken een nachtshift van 3,5 uur draait. Natuurlijk in overleg!

Kortom: ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan waarin jij je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelt en waarbij je in een gezellig team terecht komt? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we je op het kennismakingsgesprek!

Ps. Wij hebben naast goede koffie ook een mooi introductie- en opleidingsprogramma voor je klaarstaan. In de eerste maand wordt in verband met dit programma van je verwacht dat je doordeweeks overdag kunt werken. Na deze proefmaand geldt dat je elk moment van de dag kunt werken.

Over Places.nl
Places biedt dé oplossing voor MKB'ers in Nederland op het gebied van online vindbaarheid en telefonische bereikbaarheid zodat jij kan doen waar je doet in bent. Wij beheren grote bekende websites als Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Door middel van advertentiepakketten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om gevonden te worden op internet, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Via de nummerinformatiedienst biedt Telefoonboek haar bezoekers extra hulp op het moment dat bezoekers zelf de nodige informatie niet kunnen vinden.

Interesse in deze bijbaan?

Stuur dan jouw motivatiebrief én CV, dan hoor je snel van ons!

Onderdelen van de selectieprocedure kunnen zijn: een referentiecheck alsook het bekijken van informatie op internet, Social Media. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren