Flexibele bijbaan bij het Telefoonboek informatienummer!

Versterk het serviceteam van Telefoonboek

"Een bijbaan die makkelijk te combineren is met de studie, waar je werkt in een leuk studententeam en klanten doelgericht en efficiënt helpt. Dat is wat Telefoonboek mij heeft gebracht de afgelopen jaren!"

Daniel, Assistent Coach

Ben jij minimaal 8 uur per week beschikbaar, commercieel ingesteld en resultaatgericht? Dan maken we graag kennis met je! Places.nl is namelijk op zoek naar uitbreiding van het oproepkrachtenteam van het Telefoonboek informatienummer. Op dit moment bestaat dit team al uit zo'n 80 medewerkers!

Als oproepkracht word je wekelijks ingezet op het Telefoonboek informatienummer. Op deze afdeling is het jouw taak de bellende klant te woord te staan en te voorzien van de juiste gegevens. Hierbij kan het gaan om telefoonnummers of adresgegevens, maar ook om openingstijden van bedrijven of bijvoorbeeld vertrektijden van treinen.

Naast het bellen ben je bezig met aanvullende werkzaamheden die te maken hebben met de invoer en controle van data voor onze websites. Omdat het Telefoonboek informatienummer 24/7 geopend is, zijn je werktijden zeer flexibel. Hierbij verwachten we van je dat je één keer per twee weken een nachtshift draait.

Over Telefoonboek.nl

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com, Places.nl, 1822.nl, Beste.nl en Koos.nl, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Via slimme en innovatieve online marketingdiensten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om online gevonden te worden, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Wij werken samen met 20 medewerkers op een toplocatie in het centrum van Nijmegen en zijn goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Interesse in deze bijbaan? Wacht dan niet langer en reageer via onderstaande sollicitatielink, of stuur jouw motivatiebrief en CV naar bijbaan@places.nl t.a.v. Annelies Miggelenbrink.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link of bel je met Annelies Miggelenbrink, Manager Nummerdiensten, via 024 – 3555 299.

Solliciteren