Commercieel medewerker binnendienst

Part time

Wat vertel je op je verjaardag?

Ik ben het eerste aanspreekpunt van duizenden ondernemers, en help ze om hun online plaatje compleet te maken.

Wie ben jij?

Een persoon met een ondernemend karakter, die commercieel is ingesteld met passie voor sales. Je hebt ervaring in een callcenter opgedaan en je bezit een gezonde verkoopdrive. Jij bent als commercieel binnendienst medewerker van Places.nl een echte salestijger die targets nastreeft. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent. De nieuwe kansen die jij ziet realiseer je in samenwerking met ons team van online marketeers en ontwikkelaars. Jij kan Places.nl nóg beter laten groeien door het eerste aanspreekpunt te zijn.

Kortom, jij zorgt ervoor dat je targets worden behaald en aan het eind van de week met de beste verkoop naar huis gaat!

Hoe ziet je dag eruit?

Je start bij het koffiezetapparaat, bekijkt vervolgens jouw potentiële klanten. Je ziet dat de klant die je gisteren gesproken hebt graag nogmaals met jou in contact komt om de details te bespreken. Met de lunchpauze bespreek je met jouw collega's de voortgang van de ochtend.

Nadat je een rondje in Nijmegen hebt gelopen tijdens de pauze, gaat de telefoon over. Een servicemedewerker van Places belt jou omdat er een klant zo snel mogelijk te woord gestaan moet worden. Je rond de dag af met het bespreken hoe de dag gelopen is en neemt de complimenten in ontvangst.

Wat bieden wij?
  • - Marktconform salaris
  • - Een jong en informeel team
  • - Mooie werkomgeving in een premium pand in hartje Nijmegen
  • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden
  • - En last but noot least: gezellige collega's en legendarische borrels

Wat is Places/Telefoonboek?

Places is onderdeel van Telefoonboek BV. Telefoonboek.BV heeft maandelijks 6,6 miljoen bezoekers. Als antwoord op de vraag van deze miljoenen bezoekers, is Places.nl in 2012 gelanceerd. Places bedient ondernemend Nederland in de vorm van slimme en innovatieve online marketingdiensten de mogelijkheid om gevonden te worden op internet en een betere klantenservice te verlenen, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Met inmiddels meer dan 257.032 aangemelde ondernemers, is Places een bepalende speler geworden voor ondernemers in Nederland. Met een vast team van 20 man en meer dan 60 oproepkrachten opereren wij op een premiumlocatie in het centrum van Nijmegen. Places biedt jou de kans om bij een gevestigde organisatie mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen en ambitieuze plannen van Places Websites.

Durf jij het aan en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan jouw profiel en motivatie naar nieuweuitdaging@telefoonboek.nl.

Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager, via 024 - 360 5040.

Solliciteren