Accountmanager Places

Versterk ons salesteam als Accountmanager voor Places

Wie ben jij?

Een echte verkoper. Je weet klanten te overtuigen met je aanstekelijke enthousiasme. Als geen ander weet jij met iedere klantsoort een band op te bouwen en oplossingen te bieden. Geen uitdaging is te gek.

Spreekt jou dit aan... Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager Binnendienst bij Places.nl weet jij met onze prospects een oplossing te zoeken die aansluit naar de wensen van de prospect. Dit ga je voornamelijk doen door middel van telefonische acquisitie. Als Accountmanager weet jij onze producten op een heldere en overtuigende manier te bieden. Je komt in een professioneel team die net zoals jij een passie heeft voor verkoop!

Wat kun jij?
 • - Je hebt minimaal MBO werk - en denkniveau
 • - Enige relevante verkoopervaring
 • - Je bent een kartrekker die de targets nastreeft
 • - Je bent communicatief sterk

Een werkdag...

Je start bij het koffiezetapparaat, bespreekt met je collega's de dag. Met koffie in de hand bespreek je tijdens de stand-up de behaalde resultaten en de nieuwe targets van die week. Vervolgens bekijk je je e-mail, je ziet dat de klant die je gisteren gesproken hebt graag nog een keer in contact met jou komt. Nadat je de ochtend succesvol hebt kunnen afsluiten begin je met een kleine wandeling door het centrum van Nijmegen met je collega's.

De middag begint met een belletje van jouw collega, er staat een klant in de wacht die zo snel mogelijk te woord gestaan moet worden. Je geeft zo veel mogelijk informatie over onze producten en diensten en zorgt ervoor dat de klant tevreden de hoorn erop kan leggen.

Je rondt de dag af met het team en bespreekt nog even kort na hoe de dag verlopen is.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • - Een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie
 • - Aantrekkelijk bonussysteem
 • - Een jong en informeel team
 • - Mooie werkomgeving in een premium pand in hartje Nijmegen
 • - Opleidingsmogelijkheden
 • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets
 • - Aanvullend: Stoelmassage door een echte professional, sportvergoeding, gratis fruit, mediatheek & vrijdagmiddagborrels
 • - En last but not least: gezellige collega's en legendarische bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Places is onderdeel van Telefoonboek BV. Telefoonboek BV heeft maandelijks 4,5 miljoen bezoekers. Als antwoord op de vraag van deze miljoenen bezoekers, is Places.nl in 2012 gelanceerd. Places bedient met een totaaloplossing ondernemend Nederland in een slimme en innovatie online marketingdiensten. De mogelijkheid om gevonden te worden op internet en een betere klantenservice te verlenen om zo meer nieuwe klanten te trekken. Met inmiddels meer dan 260.659 aangemelde ondernemers, is Places een bepalende speler geworden voor ondernemend Nederland.

Met een vast team van 20 man en meer dan 60 oproepkrachten opereren wij op een premiumlocatie in het centrum van Nijmegen. Places biedt jou de kans om bij een gevestigde organisatie mee te bouwen aan innovatie ontwikkelingen en ambitieuze plannen van Places.nl

Ben jij diegene die wij zoeken?

Stuur dan jouw beste motivatie en cv naar nieuweuitdaging@telefoonboek.nl. Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager via 024 360 50 40.

Solliciteren