Accountmanager 32 - 40 uur

Versterk ons salesteam als Accountmanager voor Places

Wat vertel je op je verjaardag?

"Ik zorg dat bedrijven in Nederland via slimme oplossingen uitstekend online vindbaar én bereikbaar worden voor potentiële klanten"

Wie ben jij?

Een persoon met een ondernemend karakter, die commercieel is ingesteld met passie voor sales. Je hebt ervaring in sales en je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau. Jij bent als Online Adviseur van Places.nl een echte kartrekker die targets nastreeft. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent. De nieuwe kansen die jij ziet realiseer je in samenwerking met ons team. Jij kan samen met Places.nl groeien in het commerciële vakgebied. Kortom, jij zorgt ervoor dat je je targets behaalt en aan het eind van de week met de meeste sales naar huis kan.

Hoe ziet je dag eruit?

Als accountmanager van Places maak jij er een sport van om iedere week zoveel mogelijk nieuwe prospects te enthousiasmeren voor onze diensten. Je begint je dag met een teamoverleg waarin je bespreekt hoe je de leads in jouw ervaring zo goed mogelijk kan opvolgen. Na het bekijken van je e-mail zie je dat je een positief antwoord hebt op een uitgebrachte offerte. Super meteen een verkoop gerealiseerd op het scoreboard van vandaag wat je kan delen via Slack. Vervolgens ga jij met behulp van innovatieve klantcontact software en waardevolle data aan de slag om nieuwe kansen te zaaien in de markt.

Na de pauze loopt er iemand van de servicedesk langs. Ze willen afstemmen hoe de door jouw aangeprezen functionaliteiten het beste kunnen worden ingevuld op basis van de klantbehoeften. Jij hebt de klant gesproken en weet precies wat deze klant nodig heeft. Aan het einde van de dag heb je nog een leuk gesprek met een klant die een seo check heeft aangevraagd bij Places.nl. Deze wil direct starten bij Places.nl en jij maakt dit in orde voor de klant, super nog een score op het scoreboard en een heerlijke afsluiter van de dag.

Wat hebben wij jou te bieden?
  • - Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie;
  • - Een aantrekkelijk bonussysteem;
  • - Een jong en informeel team
  • - Mooie werkomgeving in een gezellig pand in Nijmegen;
  • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden, groei- en scholingsmogelijkheden;
  • - Opleidingsmogelijkheden op het gebied van online-marketing;
  • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets;
  • - Stoelmassage door een echte professional;
  • - Een baan voor 32-40 uur.

Solliciteren