Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
bedrijfsprofiel

Wat is een Bing bedrijfsprofiel?

Een Bing bedrijfsprofiel is een soort visitekaartje van je bedrijf op Bing. Wanneer een bezoeker je bedrijf opzoekt, komen alle belangrijke gegevens over je bedrijf bij elkaar te staan, zoals je contactgegevens, openingstijden en producten. Ook foto's en reviews kunnen hierbij staan. Dit is dé plek om een bezoeker om te zetten naar een klant. Een Bing bedrijfsprofiel is te vergelijken met een Google bedrijfsprofiel. In beide bedrijfsprofielen heb je een duidelijk overzicht van onder andere je inzichten, reviews en advertenties.

Places online svindbaarheid
bedrijfsprofiel

Waarom kiezen voor een Bing bedrijfsprofiel?

Als ondernemer is het belangrijk om zo zichtbaar mogelijk te zijn online. Hoe meer platformen je gebruikt, hoe meer potentiële klanten je bereikt. Door een bedrijfsprofiel aan te maken op Bing, bereik je dus een nieuwe doelgroep. Bing is net als Google een zoekmachine. Dat betekent dat verschillende platformen samenwerken met Bing, zoals Microsoft, Xbox, Facebook en Siri. Je bent dus niet alleen zichtbaar op Bing, maar ook op andere platformen die gebruik maken van Bing. Verder zijn niet veel ondernemers bekend met Bing bedrijfsprofielen. Er is dus minder concurrentie waardoor je sneller zal opvallen. Google ziet dat je actief bent op verschillende platformen, waardoor je hoger in de ranking in Google Zoeken zal staan.

gevonden-worden-door-klanten
bedrijfsprofiel

Hoe maak je een bedrijfsprofiel aan in Bing?

Een bedrijfsprofiel aanmaken in Bing is simpel. Ga naar de website en klik op 'Nieuwe gebruiker'. Vanaf hier volg je het stappenplan dat is aangegeven op de website. Als tip geven we je mee om je bedrijfsprofiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer informatie je geeft, hoe makkelijker je gevonden zal worden.

Wil je graag dat wij dit voor je doen? Dat kan ook! Klik hieronder om een gratis bedrijfsaccount aan de maken in Places.nl. Wij zullen dan de gegevens overzetten in Bing.

Online dashboard

De voordelen van een Bing bedrijfsprofiel

public
Online afzetgebied vergroten

Niet iedereen gebruikt Google als standaard zoekmachine. Door ook zichtbaar te zijn op Bing bereik je een nieuwe groep van (potentiële) klanten.

category
Diverse platforms

Meerdere platforms gebruiken Bing als standaard zoekmachine, zoals Microsoft, XBox, Facebook en Siri. Je bent dus niet alleen op Bing vindbaar, maar ook op alle andere platforms die Bing gebruiken.

visibility
Opvallen

Veel ondernemers weten niet dat ze een bedrijfsprofiel kunnen aanmaken op Bing. Als klanten naar een bepaalde bedrijfstak zoeken, heb je dus meer kans om sneller gevonden te worden.

places.nl

Onderhoud Bing bedrijfspagina

Heb je hulp nodig bij het aanmaken of beheren van je Bing bedrijfspagina? Wij helpen je graag met het optimaliseren van al je online bedrijfsvermeldingen. Hierdoor zijn je gegevens op Facebook altijd actueel. Bovendien zorgen wij dat je bedrijfsvermelding op andere kanalen zoals TomTom, Telefoonboek.nl, Uber, Google Maps en Navmii ook goed staat.

Bekijk Places Bedrijfsvermelding
Bedrijfsvermelding

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!