Places logo
Menu

Week 46: Alles over bloggen en Instagram voor uw bedrijf

Week 46: Alles over bloggen en Instagram voor uw bedrijf

Bloggen met uw bedrijf, uw zichtbaarheid op Facebook, Instagram en ultieme ondernemerstips. U kon het deze week allemaal terug vinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

De voor- en nadelen van bloggen voor uw bedrijf

Een blog is een online medium over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, bedrijfsaangelegenheden en persoonlijke zaken. Het is een uitstekende manier om meer informatie over uw bedrijf te geven aan bezoekers en potentiële klanten. Twijfelt u over het wel of niet beginnen van een blog voor uw bedrijf? In deze blog leest u over de voor én nadelen van het bloggen voor uw bedrijf.

Lees meer over de voor- en nadelen van bloggen voor uw bedrijf

Optimaliseer uw positie in het nieuwsoverzicht van Facebook

Met de enorme stroom aan berichten die uw volgers in hun nieuwsoverzicht te zien krijgen is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor uw volgers. Een goede Facebook EdgeRank score is essentieel voor een goede zichtbaarheid in het nieuwsoverzicht. Maar wat is de Facebook EdgeRank formule en hoe werkt deze precies? U leest het in deze blog.

Lees meer over het optimaliseren van uw positie in het nieuwsoverzicht van Facebook

Vertel het verhaal van uw bedrijf met Instagram

Veel Nederlanders komen dagelijks in aanraking met Facebook, Twitter en LinkedIn. Een social media kanaal dat op het eerste gezicht minder lijkt mee te tellen maar juist steeds populairder wordt, is Instagram. De hoeveelheid gebruikers maakt Instagram ook zakelijk interessant.

7 Ultieme ondernemerstips

Het starten van een onderneming is een grote stap. Ook het onderhouden van uw onderneming is een grote taak. Maar waar te beginnen aan zo'n groot project? In deze blog een overzicht van een aantal ultieme, onmisbare tips die u erg kunnen helpen bij het starten en onderhouden van een onderneming leest u hier beneden. Lees meer over de 7 ultieme ondernemerstips

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!