Places logo
Menu

Tandheelkundige bedrijven krijgen hoge beoordelingen in Zoetermeer

Tandheelkundige bedrijven krijgen hoge beoordelingen in Zoetermeer

Van een stad die onderdeel uitmaakt van een Nederlandse metropool kan men verwachten dat er veel bedrijven gevestigd zijn. Dat is in Zoetermeer inderdaad het geval. Op Telefoonboek.nl beoordeelden bezoekers bedrijven op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis hiervan maakten we een top tien van best beoordeelde bedrijven van Zoetermeer volgens bezoekers van Telefoonboek.

Top vijf best beoordeelde bedrijven van Zoetermeer

Het best beoordeelde bedrijf van Zoetermeer is Orthodontistenpraktijk De Wereldlach. De praktijk krijgt een 9,9 op basis van 28 beoordelingen. Zoetermeerders zijn blijkbaar erg tevreden met hun behandeling tijdens het plaatsen of verwijderen van hun beugel en het resultaat. Boetiek Baloe landt op nummer twee met een 9,7 op basis van 28 beoordelingen. Dit is een kinderkledingwinkel die ook een webshop heeft. Weerspecialist krijgt de meeste beoordelingen van alle Zoetermeerse bedrijven, namelijk 54 en ontving op basis daarvan een 9,5. Bij dit bedrijf kunnen allerlei producten worden gekocht om het weer te meten. Het bedrijf heeft ook een webshop. Bloemenwinkel Bossenwaard is de nummer vier met een 9,2 op basis van 31 beoordelingen. Dit bedrijf heeft geen website, maar wordt ook op hun Facebookpagina met een hoge score beoordeeld. Easy Taks Belastingen en Administraties krijgt een 9,0 uit 29 beoordelingen. Dit kantoor ondersteunt zowel zakelijke klanten als particulieren bij hun belastingaangifte en andere financiële administratie.

Orthodontistenpraktijk De Wereldlach - 9.9 (28 beoordelingen)

Boetiek Baloe - 9.7 (28 beoordelingen)

Weerspecialist - 9,5 (54 beoordelingen)

Bloemenwinkel Bossenwaard - 9,2 (31 beoordelingen)

Easy Taks Belastingen en Administraties - 9,0 (29 beoordelingen)

De nummers zes t/m tien

Naast de uitschieters zijn er ook bedrijven die een iets minder hoge, maar nog steeds erg goede beoordeling kregen. Tandheelkundig Centrum de Leyens krijgt bijvoorbeeld de zesde plaats dankzij een 8,9 uit 24 beoordelingen. De Zilveren Schaar is beoordeeld met een 8,8 op basis van 26 beoordelingen. Dit bedrijf is een stomerij en gespecialiseerd in kledingreparatie. Op nummer acht staat Kapsalon Kabiri met een 8,7 uit 42 beoordelingen. Bij Kabiri worden zowel mannen, vrouwen als kinderen geknipt. Phonkey krijgt de één na laatste plek in de top tien met een 8,7 op basis van 34 beoordelingen. Bij dit bedrijf kunt u terecht om uw smartphone of tablet te laten repareren. De lijst wordt gesloten door Toko de Leyens, waar Indonesische en Surinaamse gerechten verkocht worden. De toko is beoordeeld met een 8,7 op basis van 34 beoordelingen.

Tandheelkundig Centrum de Leyens - 8,9 (24)

De Zilveren Schaar - 8,8 (26)

Kapsalon Kabiri - 8,7 (42)

Phonkey - 8,7 (39)

Toko de Leyens - 8,7 (34)

Opvallend is dat in deze lijst aan uiteenlopende bedrijven twee bedrijven staan die met tanden te maken hebben. Een orthodontist, die zelfs de eerste plaats wist te bemachtigen, en een tandartsenpraktijk, die op nummer zes eindigde.


Afbeelding: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!