Places logo
Menu

Last minute adverteren?

Last minute adverteren?

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat de drukte weer gaat toenemen. Juist in deze tijd is het belangrijk om goed vindbaar te zijn voor potentiële klanten. Places.nl helpt u hierbij!

Nu adverteren is van belang

Na de zomervakantie komen veel bedrijven particulieren terug van vakantie en wordt het werk weer opgepakt. Uw potentiële klanten gaan op zoek naar bedrijven die hen kunnen helpen om hun doelen te bereiken. Dit is hét moment om goed zichtbaar en vindbaar te zijn om zo nieuwe klanten te werven. Kortom, er is geen beter moment om nu nog te adverteren!

Gratis en gemakkelijk

Voor adverteren hebben wij ontzettend veel mogelijkheden. U kunt zelfs gratis bij ons uw zichtbaarheid vergroten! Dat doet eenvoudig door een bedrijfsvermelding bij ons aan te maken en dan bent u al gelijk vindbaar voor onze miljoenen bezoekers. De bedrijfsvermelding claimen is een kwestie van 5 minuutjes werk en u bent direct klaar! Nu bent u direct vindbaar via onze website.

Zo adverteert u optimaal

De advertentie die doorkomt van uw bedrijfsvermelding is natuurlijk mooi meegenomen, maar om optimaal vindbaar te zijn kunt u ook bij ons adverteren op Telefoonboek.nl tegen gering tarief. Dit zorgt ervoor dat u op de door u doorgegeven zoekwoorden en plaatsen bovenaan de resultaten komt te staan. Dit zorgt voor een nog groter bereik en vooral een grotere kans dat klanten kiezen voor uw diensten. Afhankelijk van het pakket dat u kiest kunnen wij zelfs een videopresentatie voor u maken waarbij klanten direct een indruk kunnen krijgen van uw klanten zonder dat het u enige moeite kost! Kijk voor de mogelijkheden bij onze verschillende pakketten.

Tips voor het adverteren

Zodra uw bedrijfsvermelding compleet is bent u zoals gezegd al gratis zichtbaar. Maar hoe meer u invult, hoe beter klanten u kunnen vinden. Zorg daartoe dat de volgende onderdelen goed en volledig zijn ingevuld:

  • Uw naam en adresgegevens
  • Het telefoonnummer van uw bedrijf
  • De bedrijfsomschrijving volledig maken
  • Social media links
  • Uw openingstijden
  • De betalingsmogelijkheden
  • De parkeermogelijkheden bij u in de buurt

Bovenstaande onderdelen zijn niet verplicht, maar het kan alleen maar in uw voordeel werken als u dit wel doet! Wilt u hulp bij het instellen van uw bedrijfsvermelding of advertentie, dan kunt altijd contact opnemen met onze serviceafdeling op 024 - 3555 299 of via info@places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!