Places logo
Menu

Interessante evenementen voor ondernemers in de zomer van 2019

Interessante evenementen voor ondernemers in de zomer van 2019

Wilt u in de zomer niet stil zitten maar vooruitgang boeken met uw onderneming? Er zijn verschillende trainingen en evenementen die u kunt bezoeken. Places Nieuws heeft een aantal interessante trainingen op het gebied van SEO, opschalen, pensioen en social media op een rij gezet. Pak uw agenda er maar vast bij!

16 juli - Masterclass Scaling up

Wilt u uw onderneming naar het volgende niveau brengen? Het systeem Scaling Up / Rockefeller Habit is een besturingssysteem dat bedrijven helpt met groeien. Het zorgt voor structuur en consistentie zodat uw onderneming zonder al te veel gedoe kan uitbreiden. In deze Masterclass leert u alles over deze wereldberoemde methodiek. Onderwerpen die aan de orde komen zijn het formuleren van een concrete missie en visie, het formuleren van magische merkbeloften en het creëren van een duidelijke jaar- en kwartaal focus. De Masterclass is bedoeld voor scaleup organisaties vanaf 10 medewerkers. Het vindt plaats op dinsdag 16 juli 2019 in Hotel Casa Amsterdam en deelname is vanaf 2 personen.

23 juli - Personal SEO training + Bootcamp

Wilt u zelfstandig aan de slag gaan met de zoekmachine optimalisatie van uw website? Met de Personal SEO training krijgt u alles te weten over het zoekmachine optimalisatie proces. Na de cursus weet u precies hoe u hulpmiddelen in kunt zetten en heeft u de juiste kennis om uw website bouwer SEO suggesties aan te dragen. U kunt deze training op verschillende data in de zomer volgen. Als u de training in juli of augustus volgt krijgt u korting via een summerdeal. Na de training ontvangt u nog 6 maanden bootcamp waarmee u wekelijks een email krijgt met handige SEO tips. Meer informatie over de training vindt u hier.

24 juli - Pensioen: Maar dan leuk!

Tot 24 juli kunt u zich inschrijven voor de webinar: Pensioen. Maar dan leuk! Tijdens de webinar leert u alles over het pensioen in Nederland, over de mogelijkheden om zelf uw pensioen te regelen en hoe u maximaal gebruik kunt maken van fiscale voordelen. U krijgt handige tools aangereikt zodat u zelf uw pensioen kunt berekenen. Iedereen die het webinar bijwoont krijgt bovendien gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Het webinar wordt georganiseerd door BrightPensioen, een social enterprise dat een flexibele pensioenopbouw biedt voor zzp'ers.

14 augustus - Social media training

Wilt u de social media activiteiten van uw onderneming naar een volgend niveau tillen? Deze social media training helpt u met het maken van een goede social media strategie en content planning. U krijgt persoonlijke begeleiding door een ervaren trainer en er worden veel praktische voorbeelden gegeven. De training duurt 1 dag en er is plek voor maximaal 4 deelnemers.

20 sep - Business on stage - Roland Kahn

Tijdens Business on stage krijgen (startende) ondernemers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers. Bent u op zoek naar inspiratie of wilt u graag advies voor uw onderneming? Tijdens deze editie van Business on stage kunt u vragen stellen aan Roland Kahn. Hij werd bekend door zijn pogingen om warenhuis V&D over te nemen en heeft onder andere modeketen CoolCat groot gemaakt. Het evenement vindt plaats op vrijdag 20 september in het Delamar in Amsterdam.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!