Places logo
Menu

In gesprek met... Linda's Diervoeding

In gesprek met... Linda's Diervoeding

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Linda Kreukniet van Linda's Diervoeding in Rotterdam,over haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid."Probeer je bedrijf zo kenbaar mogelijk te maken." Linda's Diervoeding in Rotterdam biedt alles voor uw dier onder een dak, zoals ook de website aangeeft. Linda's Diervoeding biedt een breed assortiment diervoeding, maar ook andere benodigdheden en verzorgingsproducten. Hoe deze winkel tot stand kwam? Linda Kreukniet was al werkzaam in de winkel die ze in december 2011 eigen maakte: "De huidige eigenaresse wilde ermee stoppen en vroeg of ik het misschien over wilde nemen. Dat was voor mij een mooie kans."

Opening

De opening op 1 december 2011 was feestelijk. Met ballonnen en slingers maakte Linda Kreukniet duidelijk aan de buurt dat de winkel een nieuwe eigenaar had: "Ik heb meteen een frisse wind door de winkel gegooid. Een nieuwe naam, logo en indeling kwamen daarbij te pas." Het ging als een lopend vuurtje dat er een nieuwe eigenaresse was: "Via mond-tot-mondreclame wisten veel mensen al dat de winkel vernieuwd was. We hoefden daar zelf niet eens veel voor te doen en kregen al meteen positieve reacties van bestaande klanten."

Website

De website van Linda's Diervoeding is nog in ontwikkeling: "Ik ben er nog niet zo lang mee bezig. Ongeveer een maand geleden zijn we er goed mee aan de slag gegaan. Het is belangrijk dat mensen weten wie ze waar en hoe kunnen bereiken. Het telefoonnummer,andere contactgegevens en informatie staan er duidelijk op. Met de producten zijn we nog bezig, dat komt later nog." Linda's Diervoeding heeft ook een bezorgservice: "Op het moment dat klanten veel bestellen of niet in staat zijn om zelf de producten te tillen, brengen wij ze graag bij hen thuis. Bestellen via de mail of telefoon kan ook, maar dat gebeurt nog minder. Ik merk wel dat sinds we de uitgebreide bedrijfsvermelding bij Telefoonboek.nl hebben, we meer telefoontjes krijgen voor informatie over producten of de winkel."

Online vindbaarheid

Nog een tip van Linda Kreukniet van Linda's Diervoeding: "Maak je bedrijf zo kenbaar mogelijk op het internet. Mensen zoeken tegenwoordig gewoon via het internet en gaan vervolgens bellen. Als jouw telefoonnummer te vinden is, maakt dat het een stuk makkelijker."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!