Places logo
Menu

Hoe ga ik om met reviews?

Hoe ga ik om met reviews?

Door het internet is het tegenwoordig altijd mogelijk om commentaar te leveren. Uw klanten maken daar tegenwoordig steeds vaker gebruik van en potentiele klanten kijken naar deze reviews om de beslissing te maken om voor uw bedrijf te kiezen. Maar hoe gaat u het beste om met deze meningen?

Klanten

Ja, uiteraard zijn het klanten die de reviews schrijven. Zij hebben een ervaring die zij willen delen over uw bedrijf. Veel bedrijven krijgen bij het woord "review" direct een onprettig gevoel terwijl dit niet nodig hoeft te zijn. Klanten kunnen ook reviews schrijven over een positieve ervaring die zij bij u hadden. Een positieve review doet goed voor het imago van uw bedrijf en is iets wat u graag wilt hebben.

Positieve reviews winnen

Als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk positieve reviews hebben. Er zijn wat trucs om u te helpen deze binnen te krijgen. Zo kunt u een verzoek tot review versturen een aantal dagen nadat u de opdracht van de klant heeft afgehandeld. Zorg dat u dit niet te snel doet, een klant kan dit als opdringerig ervaren. Wacht hier ook weer niet te lang mee, tegen die tijd is de ervaring van de klant weer weggezakt en zal deze wellicht niet meer goed kunnen oordelen over uw service.

Het perfecte wapen

Een garantie op slechts positieve beoordelingen bestaat niet, zo simpel is het. Maar soms komt het voor dat er reviews tussen staan die grof taalgebruik bevatten, ontzettend en onnodig negatief zijn of zelfs mensen die meerdere reviews plaatsen waardoor uw beoordeling wordt beïnvloed. Hiervoor biedt Places.nl u het perfecte wapen. Deze reviews controleren kost u namelijk een hoop tijd en wij onderhouden die geheel gratis voor u! Het enige hoeft te doen is uw bedrijfsvermelding compleet maken op onze website en u kunt direct reviews ontvangen.
Hierna gaan wij ze controleren op taalgebruik en argumenten zodat alleen de logische en oprechte reviews zichtbaar worden. Zoals gezegd, een garantie op slechts positieve reviews kunnen wij niet geven, maar daar vertrouwen wij u mee.

Wilt u meer informatie over onze service omtrent reviews? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 024 3555 299 of anders via info@places.nl

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!