Places logo
Menu

Dit zijn de drie best beoordeelde elektriciens van Nederland

Dit zijn de drie best beoordeelde elektriciens van Nederland

De herfst is begonnen, dit betekent dat de truien uit de kast kunnen en de verwarming weer aan. Na de zomer zal jouw CV-ketel vast een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken of wellicht zit je aan zonnepanelen te denken en zoek je een geschikte elektricien voor deze installatie. Door het hoge aanbod aan energieleveranciers en elektriciens kan de kwaliteit onderling behoorlijk wat verschillen. Welke elektricien beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw opdracht tot een succesvol einde te brengen? Places.nl zocht het voor je uit!

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten van bedrijven. Klanten kunnen bedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Het gemiddelde wordt opgesteld op basis van het aantal beoordelingen en ratings van klanten. In deze top drie staan de best beoordeelde elektriciens met minimaal 40 beoordelingen op Telefoonboek.nl. De drie beste elektriciens werden geselecteerd uit een database met 2255 elektrotechniek bedrijven.

Top drie best beoordeelde elektriciens

  1. Dolman Techniek uit Gouda: 72 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,8
  2. MDK Elektro uit Katwijk (Zuid-Holland): 48 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,9
  3. Elgo Eethen B.V. uit Eethen: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 7,0

Resultaat

Dolman Techniek in Gouda is met een 8.8 en ruim 70 beoordelingen de best beoordeelde elektricien van Nederland. Dolman Techniek is een toonaangevende totaalinstallateur op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, telematica, beveiliging en onderhoud. Op tweede plek staat MDK Elektro uit Katwijk, die bekend staat om snelle service en goede bereikbaarheid, met 48 beoordelingen en een gemiddelde van 8,9. Tot slot staat op de derde plaats Elgo Eethen B.V met 42 beoordelingen en een gemiddelde van een 7. Deze elektricien staat bekend om zijn ruime kennis in installatie-en elektrotechniek.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!