Places logo
Menu

Meer klanten door acties en aanbiedingen op Beste.nl!

Meer klanten door acties en aanbiedingen op Beste.nl!

Beste.nl: Succesvolle kortingsacties voor uw onderneming

Beste.nl is dé nieuwe website van Telefoonboek, met de hoogste kortingen, de leukste gratis producten en beste aanbiedingen van verschillende bedrijven. Bent u ondernemer? Dan is Beste.nl zeker interessant voor u! Door het plaatsen van uw eigen unieke deals trekt u op een gemakkelijke manier meer klanten naar uw bedrijf. Het team van Beste.nl werkt op dit moment hard aan de ontwikkeling van deze splinternieuwe website en verheugt zich op de lancering die deze zomer gaat plaatsvinden. Graag geven wij u als ondernemer alvast wat inzicht in de mogelijkheden van Beste.nl!

Places Deals: de deals voor bedrijven

Hoe werkt Beste.nl? Wanneer u bekend bent met Telefoonboek bent u waarschijnlijk ook bekend met Places. Via deze beheerportal kunt u gemakkelijk uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze gemakkelijk aanmaken door u aan te melden. Via Places Deals, een nieuw onderdeel van Places, kunt u binnenkort uw eigen deal(s) maken, beheren en plaatsen op Beste.nl. Uw eigen acties en aanbiedingen worden vervolgens ook nog gepromoot op Telefoonboek. Door de perfecte deal te maken met Places Deals genereert u meer omzet zonder meer tijd kwijt te zijn. Uw bedrijf komt namelijk maandelijks onder de aandacht van miljoenen bezoekers. Dus wilt u uw bedrijf een extra boost geven en extra promoten? Grijp dan uw kans met Beste.nl! Heeft uw klant uw deal gevonden op Beste.nl? Dan kan deze direct gedownload en geprint worden om vervolgens bij uw bedrijf in te leveren en direct te betalen. Via Places Deals ziet u na afloop van uw actie direct de resultaten. ipad-iphone-beste

Kies een actie die bij uw MKB past

Places Deals biedt verschillende vormen van kortingen en acties aan. Zo is er altijd een deal die bij uw onderneming past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor korting bij besteding van een bepaald bedrag: 'Bij besteding vanaf 50 euro krijgt u 10 euro korting'. Of wat dacht u van een extra product bij de aankoop van een ander product: 'Deze maand krijgt u een drankje naar keuze gratis bij aankoop van een broodje'. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een unieke aanbieding: 'Een High Tea voor twee personen, inclusief een fles prosecco voor 25 euro'. Hoe aantrekkelijker de korting of actie, hoe vaker uw deal gedownload wordt.

Extra snel gevonden door uw potentiële klant

Voor uw potentiële klant is Beste.nl extra leuk. Het vinden van kortingen, gratis producten en unieke aanbiedingen was nog nooit zo makkelijk. Zo kan er gezocht worden op alle lokale deals in de buurt, maar ook op landelijke deals. Ook het zoeken op categorie is mogelijk. Uw potentiële klant kan daardoor gericht zoeken en vindt u op die manier extra snel!

Het vinden van kortingen, gratis producten en unieke aanbiedingen was nog nooit zo makkelijk. Zo kan er gezocht worden op alle lokale deals in de buurt, maar ook op landelijke deals.

De voordelen op een rij

  • De actie kan helemaal zelf samengesteld worden;
  • Meer klanten komen naar uw zaak toe;
  • Directe betaling van de klant;
  • Slechts €5 per actie, geen extra kosten;
  • Voor landelijke en lokale ondernemers;
  • Uw actie is ook te vinden op Telefoonboek.nl ;

Nieuwsgierig?

Neem alvast een kijkje op Beste.nl om een indruk te krijgen van de website en om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast kunt u ook op de hoogte blijven via Twitter en Facebook. Wilt u als ondernemer ook uw actie promoten op Beste.nl? Tot 2014 kan een selecte groep bedrijven Beste.nl gratis uitproberen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 024 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!