Places logo
Menu

De perfecte afbeelding voor uw bedrijfsvermelding

De perfecte afbeelding voor uw bedrijfsvermelding

Het kiezen van de juiste afbeeldingen voor uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl is een onderdeel dat regelmatig onderschat wordt. Juist deze afbeeldingen kunnen uw bedrijfsvermelding naar een hoger niveau tillen, zodat potentiële klanten overtuigd raken van de professionaliteit van uw bedrijf. Lees in deze blog alles over het belang van goede foto's op uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl.

Foto van de zaak

Via uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl ontstaat een nog betere impressie van uw bedrijf door het toevoegen van uw bedrijfslogo en foto's. Door het tonen van afbeeldingen ontstaat er bij een potentiële klant vertrouwen, wat natuurlijk erg belangrijk is. Het toevoegen van uw bedrijfslogo en foto's is mogelijk vanaf Pakket Places Basis. U kunt dan onbeperkt foto's toevoegen. Het is van groot belang dat de foto's op uw bedrijfsvermelding precies laten zien wat uw bedrijf preciesis en doet. Heeft u bijvoorbeeld een winkel of een kapsalon? Plaats dan een representatieve foto van de zaak. 'Representatief' betekent in dit geval een foto die bijvoorbeeld niet te rommelig of te donker is. Het gaat hier om een foto die precies uitstraalt hoe u uw zaak aan klanten wilt presenteren. Heeft u een klusbedrijf of een ander bedrijf waarbij u producten voor klanten maakt of diensten levert? Kies dan voor goede foto's van eerder geleverd werk. Stel, u bent tegelzetter, dan kunt u een foto plaatsen van een terras dat u onlangs betegeld heeft. Om deze foto's net wat persoonlijker te maken kunt u er voor kiezen om u of uw team ook te fotograferen. Verder is het beter om geen tekst bij de foto's te plaatsen. Vaak is deze tekst te klein en dan niet of nauwelijks leesbaar, afhankelijk van de grootte van de foto. Dit kan alleen maar de professionaliteit van de afbeeldingen schaden.

Technische specificaties

Niet alleen de inhoud van de foto's van belang, ook de technische kant van dit verhaal is de moeite waard. Zo is het belangrijk om afbeeldingen te uploaden met de juiste afmetingen. Als dit niet gebeurt is het mogelijk dat een deel van de afbeelding afgesneden of onscherp wordt. De ideale afmetingen zijn als volgt: Logo: 270 x 90 pixels Foto's: 800 x 600 pixels of 160 x 120 pixels

Enkele voorbeelden

Hieronder ziet u twee foto's. De rechter foto is een niet-representatieve foto van een winkel, de linker is een representatieve foto van een winkel. Op de rechter foto ziet u een winkel die heel rommelig ingericht is. De linker foto oogt geordend en professioneel. Zorg ervoor dat u een foto kiest van uw bedrijf die qua uitstraling overeenkomt met de linkerfoto. Dit ziet er professioneler uit naar klanten toe.

representatieve afbeelding

Hieronder treft u enkele voorbeelden van foto's die scherp en onscherp zijn. Als eerste zien we een juiste en scherpe foto van het interieur van een restaurant. Daarnaast ziet u een onjuiste foto. De eerste foto is een correcte foto voor op uw bedrijfsvermelding.

scherpe afbeelding

Tenslotte een voorbeeld met betrekking op de belichting en de afmeting van een foto. De rechter foto is een voorbeeld van een foto die te donker is en niet de juiste afmetingen heeft. De linker foto is een correcte foto van een taxi. De foto is helder en de afmetingen zijn juist, waardoor de taxi goed naar voren komt.

lichte afbeelding

Bedrijfsvermeldingen met juiste foto's

Om u een nog beter beeld te verschaffen over de juiste foto's op uw bedrijfsvermelding, geven wij hier enkele voorbeelden van bedrijven met goede en mooie bedrijfsvermeldingen inclusief correcte foto's. Klik en oordeel zelf! Bouwkundig Adviesbureau Tolsma B.V. Skinworks BeautyCenter s-Gravenzande Allround Fotografie Apeldoorn

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!