Places logo
Menu

Een dagje naar Eindhoven? Breng dan een bezoekje aan de best beoordeelde bedrijven

Een dagje naar Eindhoven? Breng dan een bezoekje aan de best beoordeelde bedrijven

Wie aan Eindhoven denkt, denkt vaak aan industrie. En dat is niet zo gek, want ruim 125 jaar geleden bracht Philips licht naar Eindhoven. Maar inmiddels is de stad zo veel meer dan dat. Wanneer u vandaag de dag door Eindhoven loopt, zult u zien dat de stad een combinatie van technologie, design en kennis is. Jonge ingenieurs en creatieven die bijvoorbeeld aan de Technische Universiteit in Eindhoven hebben gestudeerd, dragen met hun ideeën en baanbrekende projecten bij aan wereldwijde innovaties. Dit uit zich dan ook in verschillende evenementen die u kunt bezoeken in Eindhoven zoals de lichtkunstwerken van GLOW en nieuwe ontwerpen op de Dutch Design Week.

Door al deze ontwikkelingen die Eindhoven de afgelopen decennia heeft doorgemaakt, heeft het bedrijfsleven van deze lichtstad ook een boost gekregen. Maar welke bedrijven uit de stad krijgen een goede beoordeling? Het team van Places.nl zocht het voor u uit.

Kappers- en trimsalons

Wie in Eindhoven is en wel toe is aan een knipbeurt, kan terecht bij Necmi hair design. Necmi hair design is een kapsalon en schoonheidssalon waar u uw dagje uit in Eindhoven met een verse coupe begint. De salon krijgt van 24 beoordelaars gemiddeld een 10! Heeft u gezelschap van uw trouwe viervoeter en kan hij of zij ook wel een trimbeurt gebruiken? Dan kunt u terecht bij Trimsalon Eindhoven. Met 57 beoordelingen wordt deze salon gemiddeld met een 9,8 beoordeeld!

Shoppen met een Turks jasje

Bij een dagje weg hoort natuurlijk ook het bezoeken van winkels. Wie zich thuis voelt in de Turkse mode is aan het juiste adres bij Saray Mode. Met 16 beoordelingen krijgt deze modezaak gespecialiseerd in Turkse kleding gemiddeld een 9. Bent u meer op zoek naar mooie spullen voor in uw huis? Dan kunt u terecht bij Megacenter Warenhuis. Dit warenhuis biedt de ideale uitkomst wanneer u op zoek bent naar een diverse theesets, keukenapparatuur en andere producten voor in huis. Megacenter Warenhuis krijgt gemiddeld een 9,9 met maar liefst 122 beoordelingen!

Eten doe je hier

Inmiddels heeft u vast en zeker trek gekregen. Dan kan een goede lunch bij Two B Eindhoven geen kwaad. Met 24 beoordelingen wordt Two B Eindhoven gemiddeld met een 10 beoordeeld! Bestel een heerlijke carpaccio, een sandwich Dutch Meatlover of een van de heerlijke vegetarische gerechten. Heeft u toch meer zin in de Italiaanse keuken? Bestel dan eten bij Primo Gusto Italian take away, met 30 beoordelingen en een gemiddelde van een 9,9 bent u verzekerd van een de beste Italiaanse take away van Eindhoven.

Even wat verder weg? Dan neem je deze taxi's

Nadat er gegeten is, kunt u weer verder met het avontuur door de stad. Wilt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het oude industriële erfgoed Strijp-S, wat omgetoverd is tot inspirerende werkplekken? Dan is het aan te raden om een taxi te nemen, want te voet is het een goede 25 minuten lopen vanuit het centrum. Taxicomfort Artour en Taxi vd Heide bieden uitkomst. Taxicomfort Artour krijgt met 36 beoordelingen gemiddeld een 9,9 en Taxi vd Heide met 17 beoordelingen ook een 9,9!

Andere bedrijven met goede beoordelingen

Naast bovengenoemde bedrijven, zijn er nog twee bedrijven die noemenswaardig zijn. Deze zijn echter minder relevant om te bezoeken bij een dagje weg, maar worden echter wel erg goed beoordeeld. Pengo Logistics is een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten en koeriersdiensten en krijgt gemiddeld een 10 met 24 beoordelingen. Ook autobedrijf van Breugel, waar u uw auto een opknapbeurt kunt geven scoort goed: met een 9,9 en 18 beoordelingen stapt u met een veilig gevoel weer in uw auto!

Een ding is zeker: Eindhoven is een bruisende stad waar u prima een dagje kunt vertoeven en de bovenstaande bedrijven dragen hier zeker aan bij. Tenminste, wel volgens de beoordelingen van Telefoonboek BV!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!