Places logo
Menu

Bedrijfsvermelding van de maand: Dynamis Schoonmaakorganisatie

Bedrijfsvermelding van de maand: Dynamis Schoonmaakorganisatie

Iedere maand interviewen we een MKB-bedrijf met een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl. Wij geven het bedrijf even extra aandacht. Het verhaal van een bedrijf kan u als MKB'er namelijk inzicht geven in de mogelijkheden rondom uw onderneming. Hoe is de onderneming geworden tot wat deze nu is, welke middelen zijn daarbij ingezet, maar vooral wat is het persoonlijke verhaal achter de onderneming. Deze maand staat het bedrijf Dynamis Schoonmaakorganisatie in Bemmel centraal. bedrijfsvermelding-fikse

Historie | Van eenmanszaak tot MKB

Na 5 jaar in de makelaardijwereld besloot Peter van Remmen in augustus 2007 dat het tijd werd voor iets anders. Iets heel anders: namelijk een schoonmaakbedrijf vanuit zijn eigen busje, waarin hij zijn emmers en sponsen had opgeslagen. Maar hoe start je een geheel eigen onderneming op? Peter deed dit niet door adverteren maar op een geheel andere wijze. Hij benaderde contacten uitzijn makelaardijverleden en daardoor groeide Dynamis al snel uit tot een bekende schoonmaakorganisatie in Bemmel en omgeving. Nu, 5 jaar later, heeft het bedrijf 10 werknemers in dienst en worden vele bedrijven verblijd met het vakkundige schoonmaakwerk waar Peter ooit als eenmanszaak mee begon. 'Tegenwoordig houd ik me wat minder bezig met het schoonmaken zelf. Vooral het managen van het schoonmaken, het opleiden van mijn personeel en het klantcontact zijn nu mijn bezigheden'.

Persoonlijk, vakkundig en klantvriendelijk

Dynamis Schoonmaakorganisatie staat bekend om de persoonlijke, vakkundige en klantvriendelijke werkwijze. 'Onze focus ligt op het schoonmaken van bedrijven. Ik vind het belangrijk om contact met deze bedrijven te houden en kom daarom regelmatig langs. Dynamis is persoonlijk en dat onderscheidt ons van andere schoonmaakorganisaties', aldus Peter van Remmen. Een schoonmaker van Dynamis werkt op dezelfde (eigen) locaties en wordt naar de desbetreffende locaties opgeleid. Op die manier wordt zo vakkundig mogelijk te werk gegaan en ontstaat een band met het bedrijf. Het is dan ook niet voor niets dat de bedrijven waar Peter van Remmen in 2007 begonnen is nog steeds nauw verbonden zijn met hem en zijn schoonmaakdiensten.

'Dynamis is persoonlijk en dat onderscheidt ons van andere schoonmaakorganisaties'

Dynamis werkt verfrissend1

Hoewel de focus op het schoonmaken van bedrijven al voor veel werk zorgt, biedt Dynamis ook nog andere diensten om bij te dragen aan een schoner bedrijfspand. Bijvoorbeeld verwijdering van graffiti en het reinigen van gevels. Ook dakgootreiniging valt onder de dienstlevering van Dynamis. Dynamis is dus een schoonmaakorganisatie in de brede zin van het woord. Dit maakt het mede tot een succesvol fullservice schoonmaakbedrijf.

Telefoonboek en Dynamis Schoonmaakorganisatie

Peter van Remmen beseft zich dat het in deze tijd zeer belangrijk is om goed online vindbaar te zijn. Mede doordat in de schoonmaakbranche nauwelijks gebruik wordt gemaakt van social media, besloot hij om te gaan adverteren op Telefoonboek.nl. Wij vroegen hem wat het adverteren op Telefoonboek.nl zo prettig maakt. 'Telefoonboek.nl is een goede servicegerichte organisatie en heeft mij veel werk uit handen genomen. Zeker wanneer je weinig tijd hebt om je pagina zelf te beheren, is Telefoonboek.nl een goede uitkomst. Maar wanneer je wilt kun je ook zelf je pagina beheren via places.nl. Deze service en klantvriendelijkheid was voor mij een goede reden om in zee te gaan met Telefoonboek.nl, naast de goede online vindbaarheid natuurlijk'.

Een laatste advies

Peter van Remmen adviseert MKB'ers ook eens na te denken over een vermelding op Telefoonboek.nl. 'Het biedt de mogelijkheid goed online vindbaar te zijn en hierbij veel informatie over je bedrijf weer te geven. Dit opgeteld bij het persoonlijke contact dat Telefoonboek biedt, maakt het een fijne organisatie om mee te werken. Dat persoonlijke zie je bij andere bedrijvengidsen niet'.

Dynamis Schoonmaakorganisatielogo-dynamis Het Hoog 6 6681DE Bemmel www.dynamisschoonmaak.nl

Bekijk de bedrijfsvermelding van Dynamis Schoonmaakorganisatie op Telefoonboek.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!