Places logo
Menu

35.000 bedrijfsgegevens gewijzigd Telefoonboek.nl

35.000 bedrijfsgegevens gewijzigd Telefoonboek.nl

Ruim 35.000 bedrijven hebben in het afgelopen jaar hun bedrijfsgegevens toegevoegd of gewijzigd op Telefoonboek.nl. Dat zijn meer bedrijven dan inwoners in Aalsmeer, Papendrecht of Oldenzaal! Het gaat hierbij vooral om het veranderen van telefoonnummers en het toevoegen van openingstijden. Door de bedrijfsgegevens actueel te houden, zorgen deze bedrijven dat zij beter gevonden worden op internet en mobiel.

Juiste contactgegevens belangrijk voor online vindbaarheid

Maandelijks gebruiken ruim 5,5 miljoen Nederlanders Telefoonboek.nl of de mobiele apps van Telefoonboek om bedrijven en personen op te zoeken. De goede vindbaarheid van Telefoonboek.nl maakt dat steeds meer bedrijven beseffen dat het belangrijk is om hun bedrijfsgegevens actueel te houden. Toch zijn er naast de 35.000 bedrijven die hun gegevens gewijzigd hebben via Places.nl, ook nog veel bedrijven die nog onjuist op internet vermeld staan. Het gaat dan vooral om verkeerde adresgegevens of oude telefoonnummers. Deze gegevens zijn door het bedrijf zelf opgegeven bij hun inschrijving in de Kamer van Koophandel, maar vervolgens nooit gewijzigd. Vooral voor MKB-bedrijven zijn accurate contactgegevens op bedrijvensites zoals Telefoonboek.nl echt belangrijk, omdat zij zelf vaak minder goed vindbaar zijn in zoekmachines.Staat uw bedrijf op onze website, maar zonder het juiste telefoonnummer of andere belangrijke contactinformatie? Dan gaat de bezoeker naar de concurrent en kunt u omzet mislopen.

118.000 e-mails en 50.000 telefoontjes

Elke keer dat bedrijfsgegevens op Places.nl worden gewijzigd, worden deze nagelopen door onze servicemanagers. Alle bedrijven die zich bij Places aanmelden worden daarnaast persoonlijk gebeld. Zo weten we zeker dat de gegevens kloppen en dat de persoon die de gegevens heeft gewijzigd ook daadwerkelijk van het betreffende bedrijf is. Met gemiddeld 100 nieuwe bedrijven per dag en tussentijdse wijzigingen van al aangemelde bedrijven, heeft onze service afdeling haar handen vol! In een jaar tijd zijn niet alleen 35.000 bedrijven aangemeld, maar hebben we ook 500.000 bedrijven zelf doorgelopen en aangevuld, zijn er 118.000 e-mails verstuurd en hebben we 50.000 telefoontjes afgehandeld. En dat alles om onze bezoekers de meest actuele bedrijfsgegevens te kunnen bieden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com.

Zelf gratis uw gegevens wijzigen

Via de website Places.nl kunnen ondernemers gratis hun bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Zo kunt u uw telefoonnummer wijzigen, uw locatie op de kaart aangeven en uw openingstijden of parkeergelegenheid toevoegen. De gegevens worden automatisch aangepast op Telefoonboek.nl,Openingstijden.com en de mobiele apps van Telefoonboek.

Extra opvallen

Naast de gratis bedrijfsvermelding biedt Telefoonboek de mogelijkheid om met een uitgebreide bedrijfsvermelding extra op te vallen. Hiermee heeft u een opvallende advertentie boven de standaard zoekresultaten in plaatsen die voor u belangrijk zijn. Ook kunt u extra informatie toevoegen, zoals uw logo, foto's en een link naar uw website. U kunt kiezen uit vijf advertentiepakketten, met ieder zijn eigen mogelijkheden en bereik. Zo is er altijd een pakket dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Om een advertentie in te stellen voor uw bedrijf, maakt u een account aan op Places.nl en kiest u vervolgens het pakket van uw keuze.

Telefoonboek.nl: de grootste bedrijvensite van Nederland

Telefoonboek is met 5,5 miljoen bezoekers per maand en 1,3 miljoen bedrijfsvermeldingen demeest complete bedrijvengids van Nederland. Na een jarenlange samenwerking met De Telefoongids/Gouden Gids, is het van oorsprong Nijmeegse bedrijf Telefoonboek.nl sinds mei 2012 volledig zelfstandig. Via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en de Telefoonboek Apps helpt Telefoonboek B.V. ondernemers om in contact te komen met potentiële klanten. Het resultaat? Meer bezoekers, meer telefoontjes en meer omzet!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!